Stiri Interne

Christina Ich intra in juriul „Bravo, ai stil!”

Scris de Alexandru Manea

Noul sezon al emsiunii Bravo, ai stil aduce saptamanal la masa juriului cate un invitat surpriza. Daca in prima saptamana, Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu l-au avut alaturi pe solistul Pepe, saptamana viitoare o vor avea in echipa pe Christina Ich, una din cele mai cunoscute vedete de pe Instagram.

Christina Ich intra in juriul „Bravo, ai stil!”

Sezonul cinci al celui mai in voga show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, a inceput in forta, telespectatorii facand deja cunostinta cu cele 10 concurente, aflate in lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. 

Asa cum au fost obisnuiti cei din fata micilor ecrane, in fiecare saptamana, un invitat special se va alatura celor trei jurati cu greutate, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, gata sa valideze si sa comenteze tinutele concurentelor. Dupa Pepe, a venit randul Christinei Ich sa se alature juratilor “Bravo, ai stil!”.

Saptamana viitoare, in cadrul celor trei editii, dar si in Gala, difuzate incepand cu ora 22:30, la Kanal D, fanii emisiunii “Bravo, ai stil!” o vor putea urmari la masa juriului pe Cristina Ich, una dintre cele mai sexy fotomodele si vlogger de succes. O prezenta foarte activa in mediul online, Christina Ich se declara o fana inraita a acestui show si este hotarata sa le comenteze tinutele aspirantelor titlului de Cea mai stilata femeie din Romania; mai mult, aceasta nu este straina de formatul show-ului “Bravo, ai stil!”, Christina s-a mai aflat la masa juriului, intr-una din Galele sezonului trei.

Merry Christmas Everyone 🎅🏻🌲

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Scrie un comentariu