Stiri externe

Christina Aguilera nu si-a dorit niciodata un iubit celebru!

Scris de Iancu Iulia

Christina Aguilera spune ca nu isi doreste un iubit celebru pentru ca este suficient faptul ca ea este faimoasa si ca daca ar fi amandoi in lumina reflectoarelor, totul ar fi mult mai complicat.

Ea apare pe coperta de octombrie a revistei Cosmopolitan si a dezvaluit ca prefera sa aiba un iubit simplu, care sa nu fie celebru. Diva de 37 de ani este logodita cu Matthew Rutler si sunt impreuna de opt ani. Ea spune despre relatia lor ca: “pot gestiona doar o vedeta in relatie, iar aceea trebuie sa fiu eu”.

Artista a mai declarat pentru revista Cosmopolitan ca “Am avut oportunitati, dar nu este stilul meu sa ma intalnesc cu barbati din domeniu. Trebuie sa fie ceva stricat la tine daca iti doresti sa te invarti in acest domeniu. Eu clar am problemele mele!”

In pictorialul pentru revista Cosmopolitan, Aguilera a adoptat un look foarte natural, machiajul a fost realizat in culori calde si a fost completat de bucle wavy foarte lejere.

Christina l-a cunoscut pe Matthew in 2010, in timpul filmarilor pentru pelicula Burlesque. In acel moment el era asistent de productie, iar in 2014 s-a nascut fetita lor Summer Rain. Cu sapte luni, inainte ca viata lor sa fie completata de aparitia lui Summer Rain, cei doi s-au logodit.

Diva de la Hollywood mai are inca un baiat in varsta de 10 ani, Max Liron. Tatal copilului este fostul sot Jordan Bratman, pe care l-a cunsocut in 2005. In septembrie 2010, cei doi s-au despartit, iar divortul lor s-a pronuntat in aprilie, anul urmator.

La inceputul verii, Christina Aguilera a lansat albumul “Liberation”, iar acum va porni intr-un turenu prin America. Spune despre “The Liberation Tour” ca isi doreste sa fie si sa realizeze lucruri complet neasteptate.

Ultimul sau turneu s-a desfasurat in perioada 2006 – 2008 si s-a numit Back To Basic Tour.

Scrie un comentariu