Stiri externe

Christina Aguilera este insarcinata! Asteapta un copil cu logodnicul ei, Matthew Rutler!

Scris de Christian Stan

Valentine’s Day de anul acesta a fost cu totul special pentru Christina Aguilera. Artista s-a logodit cu iubitul ei, asistentul de productie Matthew Rutler, primind un inel cu un diamant imens. Acum s-a aflat ca cei doi asteapta impreuna un copil,

christina-aguilera-Matthew
La doar sase zile de cand si-a anuntat logodna cu Matthew Rutler s-a aflat despre Christina Aguilera ca este insarcinata. Cantareata se afla in primele saptamani de sarcina si va aduce pe lume al treilea copil spre sfarsitul anului. Revista US Weekly este cea care dezvaluie sarcina, cu toate ca artista n-a confirmat stirea oficial pana in acest moment.

inel-logodna

Cei doi s-au cunoscut  in 2010 in timpul filmarilor pentru filmul „Burlesque” si sunt deja impreuna de patru ani. Aguilera a fost ceruta in casatorie vineri, chiar de Valentine’s Day si a anuntat acest lucru pe contul ei de Twitter.

Mattew a cunoscut-o pe solista intr-o perioada dificila, cand aceasta tocmai se despartise de sotul ei, Jordan Bratman si i-a fost alaturi de atunci si fiului acesteia, Max, acum in varsta de sase ani.

Scrie un comentariu