Stiri Interne

Christian Sabbagh iubeste din nou, la jumatate de an de la divort! Iata ce spune despre noua femeie din viata lui!

Scris de Administrator

Deja de mai bine de jumatate de an, Christian Sabbagh si sotia lui, Lousie, au hotarat sa se desparta dupa un mariaj ce a durat 10 ani. Acum, prezentatorul Stirilor Kanal D iubeste din nou. Femeia care „i-a furat” inima are 25 de ani si este o romanca stabilita in Spania.

sabbagh-noua-iubita

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a decis ca, in urma cu mai bine de jumatate de an, sa divorteze de sotie, dupa 10 ani de mariaj. Cei doi soti au luat aceasta decizie de comun acord si sustin ca lupta pentru ca fiica lor, Yasmine, in varsta de 5 ani, sa nu aiba de suferit din pricina separarii.

Iata ca, dupa aproximativ 7 luni de singuratate, soarele a iesit din nou pe strada lui Christian Sabbagh, omul de televiziune avand in prezent o noua relatie cu o tanara de 25 de ani pe nume Iulia, dupa cum scrie site-ul WOWbiz.ro.

Mai mult, el nu se fereste sa recunoasca public aceasta relatie, astazi Christian Sabbagh scriind chiar cateva randuri pe o retea de socializare, dorindu-si ca astfel sa lamureasca situatia.

„Am incheiat un capitol din viata mea, deschid unul nou !

Se spune ca cine se justifica mai mult se acuza. Din respect pentru dumneavostra, incerc sa lamuresc anumite aspecte, chiar daca ele tin exclusiv de viata mea privata. Au trecut deja mai bine de 7 luni de cand drumul meu nu mai coincide cu cel al Louisei.

Destinul mi-a scos-o in cale pe Iulia. O femeie uluitoare, de o sensibilitate aparte si un vino incoa carismatic. Exact ce-i trebuia unui barbat care si-a pierdut busola in urma unui divort. Stabilita de mai bine de 15 ani in Spania, Iulia nu mai este atat de aproape de realitatile tarii in care s-a nascut. Stie prea putine despre meseria mea, despre lumea tenebroasa in care sunt nevoit sa patrund in miez de noapte sau despre amenintarile ce planeaza asupra mea.

Nu mai tarziu de azi, mi s-a reprosat ca mi-am lasat sotia si copilul pentru ’o bruneta’. Intelegeti ce vreti. Nu simt nevoia sa ma apar. Nu am de ce. Cu riscul ca ma repet, pe Iulia am cunoscut-o de foarte putin timp si la mare distanta de momentul in care m-am despartit, in mod amiabil, de Louise”, a scris jurnalistul pe contul sau oficial de Facebook.

Scrie un comentariu