Style Radar

Primul magazin Louboutin dedicat exclusiv mireselor se deschide in India!

Scris de Administrator

Viitoarele mirese din India au acum un adevarat motiv de sarbatoare! Christain Louboutin deschide acolo primul magazin din lume dedicat exclusiv lor, un loc unde pot merge pentru a-si comanda pantofii de vis pentru ziua cea mare, alegandu-si in prealabil design-ul preferat, materialul din care doresc ca acestia sa fie confectionati si inaltimea tocurilor. Mai mult, pot opta pentru imprimeuri speciale ori isi pot inscriptiona pe pantof numele sau initialele partenerului.

louboutin-india

Daca, la 15 ani, Christian Louboutin a vizitat pentru prima oara India si a fost de-a dreptul fascinat de aceasta destinatie, iata ca, ajuns la 50, faimosul designer deschide acolo primul sau magazin de pantofi de nunta din lume!

Localizat la primul etaj al centrului Louboutin’s Horniman Circle din Mumbai, magazinul ofera numeroase servicii viitoarelor mirese. Acestea pot merge acolo pentru a-si alege accesorii din cele mai deosebite si pentru a-si comanda pantofi dupa bunul plac, alegandu-si inclusiv materalul din care acestia sunt confectionati ori inaltimea tocurilor.

Odata facuta comanda, aceasta este trimisa la atelierele din Paris, acolo unde specialistii in domeniu vor si incepe lucrul la pantofii de vis pentru ziua cea mare.

Un alt serviciu cu totul si cu totul special pe care magazinul de nunta il ofera este Tattoo Made-to-Measure, nascut din dragostea lui Christian Louboutin pentru tatuaje. Mai exact, atat barbatii, cat si femeile, isi pot alege un desen pentru a fi imprimat pe pantof ori pot chiar inscriptiona numele sau initialele partenerului.

Singurul inconvenient ar putea fi faptul ca dureaza pana la 3 luni ca o pereche de pantofi sa fie realizata, insa, atunci cand visezi la ceva cu totul si cu totul special, merita din plin asteptarea!

Scrie un comentariu