News Stiri externe

Chloe Moretz se iubeste cu Brooklyn Beckham

Scris de Christian Stan

Actrita Chloe Moretz (19 ani) si Brooklyn Beckham (17 ani) nu sunt simpli amici (asa cum au tot sustinut pana in prezent),ci au acum o relatie oficiala. Actrita a confirmat faptul ca Brooklyn Bechkam este iubitul ei intr-un show de televiziune din Statele Unite.

chloe brooklyn

„Cred ca daca nu mai fac din asta un mister cu atat oamenilor nu o sa le pese prea mult. Da, recunosc, eu si Brooklyn formam un cuplu”, a declarat actrita Chloe Moretz in cadrul show-ului de televiziune „Watch What Happens Live”, moderat de Andy Cohen la Bravo TV.

Moretz si Brooklyn au fost vazuti de multe ori impreuna in ultima perioada, insa au sustinut ca sunt doar buni amici. Cat despre potentialii sai viitori socri faimosi, actrita are doar cuvinte de lauda.

„El este un tata grozav, iar ea este o mama minunata. Sunt amandoi parinti maturi si responsabili, iar asta este cel mai important lucru”, mai spune actrita.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu