Stiri Interne Video

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel în spital. “Am tușit sânge!”

Scris de Ana Kozma

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice în toată perioada cât a stat internat în spital, depistat cu COVID-19. A fost o experiență care l-a marcat profund. Iată declarațiile artistului despre acest lucru!

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel în spital. “Am tușit sânge!”

Marcel Pavel a fost primul artist din România confirmat pozitiv cu noul Coronavirus. A stat internat la Institutul Matei Balș din București, perioadă despre care spune că a fost una dintre cele mai grele din viața sa.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Marcel Pavel și-a adus aminte amănunte dureroase din săptămânile petrecute în spital. Perioadă în care medicii au făcut totul pentru a-l ajuta să se vindece. Atât de dubla pneumonie de care suferea, cât și de infectarea cu COVID-19.

„Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam”, este una dintre declarațiile șocante făcute de Marcel Pavel la Antena 3.

De asemenea, Marcel Pavel a povestit că și colega lui, Adriana Trandafir a trecut și încă trece prin moment destul de dificile.

De ce este și mai periculos Coronavirusul pentru Marcel Pavel

„Eu și Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău. Adriana nu s-a externat nici acum, deși eu am fost foarte rău. 80 % saturație în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Fac injecții și acum. 45 de injecții cu anticoagulant am făcut în spital, mai am 15. Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli. Nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, povestește artistul.

Marcel Pavel a dezvăluit că a luat această boală de la o colegă.

„Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37, 5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 și radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă”, a adăugat artistul.

Scrie un comentariu