Stiri externe

Chiara Ferragni a strans 3 milioane de euro in 24 de ore pentru victimele Coronavirusului

Scris de Ana Kozma

Chiara Ferragni, influencer italian, a reusit performanta de a strange fabuloasa suma de 3 milioane de dolari in doar 24 de ore pentru unitatile de tratament intensiv al Coronavirusului.

Chiara Ferragni a strans 3 milioane de euro in 24 de ore pentru victimele Coronavirusului

Celebra Chiara Ferragni si sotul ei, rapper-ul Fedez, au strans 3 milioane de euro in 24 de ore din donatii. Iar toti banii merg catre unitatile de tratament intensiv al Coronavirusului.

Cei doi au strans banii cu ajutorul platformei GoFundMe, folosindu-se intr-un scop nobil de popularitatea crescuta de care se bucura.

Campania avea initial scopul de a strange 1.5 milioane de dolari, insa oamenii s-au mobilizat si au reusit in doar 24 de ore sa dubleze suma. Toti banii vor pleca catre spitalul San Raffaele din Milano, acolo unde se afla sub tratament mai multi oameni infectati cu Coronavirus.

Printre cei care au donat bani, dar i-au si indemnat pe altii sa faca la fel, se numara Dua Lipa sau Mia Khalifa.

Si Giorgio Armani a facut o donatie impresionanta. Suma se ridica la 1.25 milioane de euro si va ajunge la mai multe spitale din Italia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My sweet quarantine gang ❤ #iostoacasa

O postare distribuită de Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) pe

Luna trecuta, celebrul brand Bulgari a donat 100.000 de euro catre un institut de cercetare, in vederea achizitionarii unui sistem de imagistica microscopica. Acesta are ca scop descoperirea unui tratament pentru temutul Coronavirus.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana sustin financiar cercetarile Profesorilor Alberto Mantovani si Cecilia Garlanda in vederea descoperirii unui tratament.

Versace a donat aproximativ 150.000 de dolari catre Fundatia Crucea Rosie din China. Celebra companie LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton a donat 2.3 milioane de dolari catre aceeasi fundatie.

Alte brand-uri care au facut donatii in acest sens sunt L’Oréal, Estee Lauder Cos. Inc., Shiseido Co. Ltd., dar si Swarovski.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

March 7th, 2020 🙏🏻 #TheFerragnez

O postare distribuită de Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) pe

Chiara Ferragni isi lanseaza brand de beauty. Iata la ce sa ne asteptam!

Scrie un comentariu