Stiri Interne

Chiar s-a măritat Gina Pistol cu Chef Scărlătescu?

Scris de Alexandru Manea

Ieri rețelele de socializare erau luate cu asalt de fotografii în care apăreau Gina Pistol și Chef Scărlătescu precum doi proaspăt căsătoriți la cununia civilă. Însă chiar au semnat actele pe bune?

Chiar s-a măritat Gina Pistol cu Chef Scărlătescu?

Gina Pistol, presupusa noua iubită a lui Smiley, s-a măritat cu Chef Scărlătescu, colegul ei de la Chefi la cuțite. Despre acest subiect au început mulți să comenteze ieri pe rețelele de socializare după ce au apărut fotografii cu cei doi în fața ofițerului Stării Civile, ca și proaspăt căsătoriți.

Ulterior, s-a aflat că gestul a fost făcut în urma pariului pe care Gina și Scărlătescu l-au făcut acum ceva vreme: mai exact, că, dacă Chef-ul va slăbi un anumit număr de kilograme, ea îl va lua de soț. Și, cum Scărlătescu și-a îndeplinit misiunea, a venit momentul ca Gina să își respecte promisiunea și să se căsătorească cu el. Imaginile de la cununia civilă, desfășurată în aer liber, au făcut înconjurul internetului, iar secvențele vor putea fi urmărite în noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite.

A fost vorba, în realitate, de o glumă, o joacă pentru a atrage atenția asupra acestui proiect. Cei doi nu s-a căsătorit în acte.

„Măi oameni buni, sunt un om cu frică de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum să am o relație cu fratele meu mai mare Scărlatescu… pentru că e «my brother from another mother (n.r.: fratele meu de la o altă mamă)». Așadar, râdem, glumim, facem farse… însă, fiecare dintre noi are viața lui și iubește… în altă direcție! Până atunci… PEACE AND LOVE ? Fiți cu ochii pe «Chefi la cuțite» că să vedeți cum reacționează un burlac convins într-o astfel de situați”, a  scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu