Cinenews

Cher, Sylvester Stallone si Adam Sandler, vocile unor animale, in Zookeeper

Scris de Alexandru Manea

Animalele de la Franklin Park Zoo il iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun ingrijitor al lor. Constatând ca se simte mai in largul lui in compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotaraste sa plece de la Zoo pentru a-si cauta o slujba mai spectaculoasa, fara de care nu va reusi niciodata sa cucereasca o fata.

Cuprinse de panica, animalele se decid sa rupa legamântul de tacere cu care se obisnuisera de la inceputuri si sa-si dezvaluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! 

Pentru a-l convinge pe Griffin sa nu le paraseasca, ele se angajeaza sa-l invete regulile din lumea animalelor, dupa care ar putea face curte unei iubite. 

In rolurile principale din film mai joaca, alaturi de Kevin James, Rosario Dawson si Leslie Bibb, iar pe coloana sonora vom auzi vocile renumite ale actorilor Cher, Nick Nolte, Adam Sandler si Sylvester Stallone.

Regia este semnata de Frank Coraci. Comedia Omu’ de la Zoo / Zookeeper va putea fi vizionata incepand de vineri, 22 iulie, la Hollywood Multiplex.

Scrie un comentariu