Stiri externe

Cher isi vinde casa din Beverly Hills! Cum arata proprietatea de 2,1 milioane de dolari!

Scris de Iancu Iulia

Cher isi vinde casa din Beverly Hills cu 2.1 milioane de dolari. Este superba, decorata in stil englezesc si este o oaza de liniste in in mijlocul orasului.

Conform reporterilor de la Daily Mail, cantareata de 72 de ani ramane cu o paguba de 700.000 de dolari in urma vanzarii casei. Cher a platit pe ea 2.145,000 de dolari in 2013 cand a cumparat-o si daca excludem toate cheltuielile extra pentru intretinere, reconditionare si altele pe care Cher le-a realizat de atunci, aflam ca pierde 700.000 de dolari din acesta afacere.

Aceasta propietate a fost construita in 1957 si a apartinut starului din serialul Modern Family, Ed O’Neill. Imediat dupa ce Cher a achizitionat-o, a chemat o echipa care sa se ocupe de reconditionarea casei si de design. In urma renovarilor, totul a fost decorat in stil englezesc. Cher isi dorea sa se simta ca intr-o cabana de la tara.

Casa cu patru dormitoare, trei bai si un living spatios este amplasata intr-o zona de top din Beverly Hills. Asa ca prietenii o pot vizita foarte usor pe cantareata. Designul casei este unul primitor si relaxant. Terasa din fata casei a fost transformata in sufagerie si a fost decorata cu plante verzi din abundenta.

Bucataria este toata alba, iar in dreptul geamului, Cher a amenajat o bancuta cu multe perne colorate si o masa, loc perfect pentru a servi cafeaua de dimineata.

Dormitorul principal este foarte luminos datorita geamurilor mari si numeroase. Lemnul masiv al mobilei este imbinat armonios cu marmura alba, iar pentru noptile reci semineul este perfect pentru a incalzi camera.

Baia dormitorului principal este imensa, are doua cabine de dus amplasate una in fata celeilalte, in alt colt al baii se afla o cada, iar la oglinda sunt amenajate doua dulapuri cu cate o chiuveta. Totul este gandit in asa fel incat cuplul care isi va petrece timpul in aceasta casa sa aiba parte de tot confortul posibil.

Cher a investit multi bani in imobiliare, ea a speculat care sunt acele propietati care ii pot aduce castiguri in plus, iar in 2013 si-a cumparat o casa in West Hollywood, una in Venetia, iar alta in Malibu. Se estimeaza ca cea din urma valoreaza 41 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu