Stiri externe Video

Cher are 73 de ani, dar iata cum arata mama ei la 93!

Scris de Ana Kozma

Daca vi se pare ca Cher a descoperit secretul tineretii fara batranete si arata absolut fabulos la 73 de ani, iata cum arata mama celebrei artiste la 93 de ani!

Cher are 73 de ani, dar iata cum arata mama ei la 93!

Cher este una dintre vedetele de peste hotare care pare ca a pacalit timpul sau a decsoperit elixirul tineretii fara batranete. Diva arata impresionant la 73 de ani, parca mai bine chiar decat in tinerete!

Recent, pe internet a aparut documentarul Dear Mom, Love Cher, care urmareste viata lui Cher, dar ne-o arata si pe mama acesteia. La 93 de ani, mama artistei arata la randul ei absolut formidabil!

Niciuna dintre cele doua nu isi arata varsta si emana o vitalitate de nedescris, fapt care ne demonstreaza ca orice este posibil, indiferent de varsta din buletin!

Georgia Holt este mama lui Cher, iar ei ii este dedicat documentarul Dear Mom, Love Cher. S-a nascut in anul 1926 si a fost, la vremea ei, cantareata, compozitoare, actrita si model. Iata asadar ca talentul se mosteneste in failie.

Cum arata duplexul in care a locuit Cher! Se vinde cu 7 milioane de dolari!

Cher nu s-a ferit niciodata sa recunoasca operatiile estetice la care a apelat pentru a-si imbunatati aspectul fizic, dar spune ca stilul de viata sanatos este cel mai de pret secret al felului in care arata.

Scrie un comentariu