Stiri Interne

Cum poate beneficia Paolo Lagana de pe urma scandalului cu Cheloo

Scris de Administrator

In urma deja celebrului scandal iscat de Cheloo la X Factor atunci cand a facut afirmatii homofobe la adresa lui Paolo Lagana, unul dintre concurenti, se pare ca rapper-ul risca sa-si piarda locul la masa juriului, in vreme ce Lagana are toate sansele sa devina vedeta de televiziune!

cheloo-paolo-xfactor

Replicile cu puternica tenta homofoba spuse de Cheloo in cadrul show-ului X Factor la adresa concurentului Paolo Lagana au starnit o multime de reactii in peisajul public si au fost chiar taxate de reprezentantii companiei care detine licenta internationala X Factor.

In plus, gestul lui Cheloo a adus dupa sine o amenda de 10.000 de lei din partea CNA.

Asa se face ca, dupa cum informeaza WOWbiz.ro, in trustul Intact se zvoneste faptul ca acesta ar putea fi ultimul in care Cheloo are calitatea de jurat X Factor, dar exista si o serie de negocieri pentru ca lui Paolo Lagana sa i se ofere propriul show tv pe Antena Stars, in cazul in care acesta va primi licenta CNA.

Cheloo a declansat un adevarat val de antipatie in randul a mii de oameni dupa ce a rostit replici cu puternica tenta homofoba la adresa unui concurent de la X Factor.

A fost vorba de Paolo Lagana, cel care a recunoscut public ca este homosexual si care a mizat pe aparitii vestimentare mai indraznete.

Cuvintele dure rostite de Cheloo („Eu dispretuiesc tot ceea ce faci si ce simti, iar tara asta te va trimite acasa!”) au declansat un val de revolte pe internet si de plangeri la CNA, dar si la reprezentantii X Factor la nivel international.

Scrie un comentariu