Stiri Interne

Cheloo a impuscat o caprioara si se lauda cu acest lucru?

Scris de Alexandru Manea

Cheloo, cunoscut din trupa Parazitii, se lauda pe Facebook cu o fapta care i-ar atrage nu doar critici severe din partea iubitorilor de animale, dar si probleme cu legea. Artistul se lauda ca a omorat o caprioara fotografiindu-se cu „trofeul” in brate.

cheloo-caprioara

Cheloo de la Parazitii este rebel dincolo de a respecta legea si bunul simt. Artistul se lauda pe Facebook cu faptul ca a omorat o caprioara, laudandu-se in fotografie cu „trofeul”.

„Capturat caprioara prin procedeu de rugby in curte la drum de seara!”, a mentionat el.

Cheloo ar putea fi anchetat si amendat pentru ca ar fi trebuit, conform legii, sa aiba aprobarea autoritatilor de a vana animale salbatice.

cheloo-homofob1

„Daca animalul este salbatic si e pe tarlaua ta, trebuie sa anunti autoritatile – asta e procedura. Nu te-apuci nici sa dai cu parul in el, nici cu furca. Anunti Directia Sanitar-Veterinara si Garda de Mediu.

Daca domnul Cheloo a vanat in sezonul de vanatoare, are permis de vanatoare, are permis de arma, daca era intr-o zona unde se putea vana, atunci nu are nimeni ce sa-i faca.

Daca a braconat acea caprioara, intra sub incidenta legii. Noi o sa sesizam autoritatile. Vom trimite un fax la Directia Sanitar-Veterinara si Garda de Mediu prin care vom semnala aceste situatii. Aceste institutii trebuie sa raspunda in 30 de zile”, a declarat pe Veronica Tulpan, Director Programe Nationale, Vier Pfoten, pentru WOWbiz.ro.

Cheloo a stanit multe scandaluri de-a lungul timpului. Citeste si:

Cheloo, amendat cu 3000 de lei pentru ca l-a jignit pe concurentul gay de la X Factor

Gestul homofob al lui Cheloo, taxat de mai marii de la X Factor

Cheloo (Parazitii) a platit ca sa nu faca puscarie? Iata ce s-ar fi intamplat!

Scrie un comentariu