News Stiri Interne

VIDEO! Chef Patrizia recomanda: rulouri cu somon fume de la Negro 2000!

Scris de Christian Stan

Patrizia Paglieri a devenit noul Ambasador al produselor Negro 2000, iar in fiecare saptamana celebrul Chef va prezenta o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana Patrizia ne invata cum sa pregatim rulouri cu somon fume pe pat de rucola si rosii cherry.

Rubrica „Retetele Patriziei” continua si in aceasta saptamana cu o noua recomandare din partea celebrului Chef Patrizia Paglieri. In filmuletul realizat special pentru Negro 2000, Patrizia ne arata cum sa preparam „Rulouri cu somon fume de la Negro 2000”.

„Pentru aceasta reteta avem nevoie de rucola, lamaie, frunza de ceapa, rosii cherry, crema de branza, ulei de masline si somon fume de la Negro 2000”, spune Patrizia Paglieri. 

„Tocam mai intai fruzele de ceapa, se adauga crama de branza si suc de lamaie. Se amesteca totul pana cand se uniformizeaza. Pe farfurie se adauga rucola, ulei de masline, suc de lamaie si rosiile cherry. Luam apoi feliile de somon fume si le rulam, avand in interior crema de branza”, ne invata Patrizia Paglieri.

Scrie un comentariu