News

Chef Patrizia Paglieri recomanda un meniu romantic de Dragobete cu icre si somon de la Negro 2000

Scris de Christian Stan

In luna Februarie sarbatoreste Dragobetele cu un meniu romantic, pe care il poti prepara rapid, pentru a iti impresiona jumatatea. Chef Patrizia recomanda un meniu complex format din icre perla si somon fume de la Negro 2000.

„Dragostea trece prin stomac, iar de Dragobete te provoc sa-ti rasfati persoana iubita cu o cina pe baza de preparate de peste de la Negro 2000. Preferatele mele sunt salatele de icre Perla si somonul afumat”, spune Patrizia Paglieri.

„Salata de icre Perla este un preparat delicios si rafinat, care are un continut ridicat de vitamine. Somonul afumat de la Negro 2000 este o modalitate foarte buna de a continua cina romantica si a o transforma intr-o seara fierbinte. Acizii Omega-3 imbunatatesc circulatia sanguina, trezind toate simturile, semnalizand creierului sa se relaxeze”, mai spune celebrul Chef.

Compania Negro 2000, cu capital 100% romanesc (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si  icre, prelucrate la cele mai inalte standarde europene, dupa o tehnologie de varf.

Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele : Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.

Scrie un comentariu