News Stiri Interne

Chef Patrizia Paglieri recomanda gama Premium Negro 2000

Scris de Christian Stan

Pestele si produsele pe baza trebuie sa faca parte din regimul alimentar de zi cu zi pentru o sanatate de fier si o silueta de invidiat, iar compania Negro 2000 vine acum alaturi de clienti cu o gama de produse Premium, recomandate de celebrul Chef Patrizia Paglieri.

Chef Patrizia Paglieri recomanda produsele Negro 2000 ca fiind alegerea perfecta pentru masa de Paste. „Produsele din gama Premium de la Negro 2000 nu contin conservanti si sunt perfecte pentru o masa festiva. Recomand file-ul de crap cu legume sau fileul de macrou afumat”, declara Patrizia.

Brand-ul 100% romanesc Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera peste si produse pe baza de peste prelucrate la cele mai inalte standarde europene, dupa o tehnologie de varf, adecvata standardelor internationale.

Produsele din gama Premium oferita de Negro 2000 nu au conservanti si sunt ambalate in skin, aceasta fiind cea mai noua si moderna tehnologie de ambalare. Tocmai de aceea, sunt extrem de sanatoase!

Pe langa icre delicioase si somon, Negro 2000 va mai propune, prin intermediul gamei de produse premium Gastronatura, preparate precum creveti la gratar, file de crap cu legume sau file de macrou afumat.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu