Evenimente

Chef David Contant vine la Carol Parc Hotel pentru evenimentul culinar „Truffle Feast”

Scris de Alexandru Manea

David Contant, initiatorul unei noi scoli de Cuisine *gastronomica* romanesti si ambasadorul produselor naturale din tara noastra, vine la Carol Parc Hotel din Bucuresti, ca invitat special al evenimentului culinar Truffle Feast.

David Contant a creat un meniu special pentru  o seara culinara unica la Carol Parc Hotel, unde se lanseaza in avanpremiera noul concept pe care il pregateste de trei ani de zile, totul inspirat de frumusetea tarii noastre.

David isi va delecta invitatii cu produse romanesti imbinate cu rafinamentul si finetea tipic frantuzeasca. Alegerea tuturor produselor se face direct de catre Chef,  din dorinta de a asigura cea mai buna calitate a acestora.

Seara va fi completata de un foto vernisaj al lui David Contant despre Tara Romaneasca, oameni si mancare cu traditie. Vinuri alese vor fi recomandate de catre somelierul Eduard Jacab.

Chef David Contant, francez din nastere si educatie, absolvent al Scolii Hoteliere Macon en Saone et Loire, a lucrat la Au Rempart de o stea Michelin, la Bourgogne, alaturi de Jean Paul Bondoux la Punte del Este din Uruguay, restaurant cu echivalentul a trei stele Michelin, la London Park Tower Casino, sub discipol al lui Lucas Carton, la castelul de la Jonchere, Badrutt’s Palace din St. Moritz si in Romania, unde a deschis restaurantul Heritage, unul din cele mai prestigioase din Bucuresti.

Scrie un comentariu