News Stiri externe

Chaterine Zeta-Jones si Michael Douglas au celebrat 15 ani de casatorie

Scris de Christian Stan

Chaterine Zeta-Jones si Michael Douglas au celebrat 15 ani de casatorie. Actrita a postat o fotografie pe Instragram in care si-a declarat iubirea fata de Michael, pe care l-a cunoscut in anul 1998, in timpul unui Festival de Film din Franta.

chaterine zeta jones michael douglas

Formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar ieri au sarbatorit 15 ani de casnicie. Chaterine Zeta-Jones si Michael Douglas au celebrat aniversarea printr-o fotografie alb-negru postata de actrita pe Instagram cu mesajul: „La multi ani dragul meu Michael. Imi place la nebunie viata noastra impreuna. Sper sa mai avem 15 ani la fel de minunati”.

Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Deuville in August 1998 si s-au casatorit in anul 2000. Dupa ce a venit pe lume fiica lor, Cary (in anul 2003), cuplul a dus o viata retrasa si ferita de lumina reflectoarelor. S-au mutat pentru cativa ani la vila lor din Barbados, insa si-au continuat proiectele actoricesti.  Anii lor de fericire au fost insa zdruncinati dupa ce Michael a fost diagnosticat cu o forma grava de cancer la gat, boala pe care a reusit sa o infranga in cele din urma.

In anul 2013 cei doi s-au despartit pentru o perioada, dupa ce Michael a declarat ca a facut cancer la gat de la prea mult sex oral, fara sa specifice ca a contactat virusul inainte de a o cunoaste pe Catherine. Actrita a fost atat de furioasa pe Michael, iar mariajul lor a trecut astfel printr-o noua criza si separarea a fost solutia.

Ulterior, Chaterine Zeta-Jones s-a internat pentru cateva luni la un spital de boli psihiatrice, aceasta fiind diagnosticata cu tulburare mentala bipolara.

S-au impacat anul trecut, iar Chaterine (46 de ani) si Michael (71 ani) par sa-si fi regasit acum linistea si sunt mai fericiti ca niciodata.

 

Scrie un comentariu