Stiri externe

Erau gata de nunta, dar s-au despartit! Despre ce vedete este vorba

Scris de Administrator

Pareau din cale afara de fericiti, iar toata lumea ii vedea deja pasind in fata altarului, brat la brat, dar s-au despartit, spre surprinderea tuturor! Iata despre ce vedete este vorba!

charlize-theron-sean-penn1

Pareau a forma unul dintre cele mai fericite cupluri si o lume intreaga ii vedea deja casatoriti. Iata insa ca nu a fost sa fie si s-au despartit, spre surprinderea tuturor! Este vorba despre Charlize Theron si Sean Penn, care au rupt logodna dupa mai bine de 1 an jumate de relatie.

charlize-theron-sean-penn

Se pare ca celebra actrita este cea care a pus piciorul in prag si a luat hotararea despartirii, dupa o vacanta pe care a petrecut-o in Europa, in luna mai, alaturi de Sean Penn.

sean-penn-madonna

Este binecunoscut mariajul pe care Sean Penn l-a bifat cu Madonna intre 1985 si 1989. Diva a fost insa cea care a cerut atunci divortul, iar asta din pricina caracterului violent al lui Sean Penn.

Tocmai de asta, gurile rele se intreaba daca nu cumva acelasi lucru ar fi facut-o si pe Charlize Theron sa renunte la relatia cu el, desi in urma cu doar cateva luni spunea despre Sean Penn ca este dragostea vietii ei…

Scrie un comentariu