Stiri externe

Charlie Sheen, infestat cu HIV, a facut sex cu 5000 de femei?

Scris de Alexandru Manea

Recent s-a iscat zvonul ca un cunoscut actor de la Hollywood ar fi infestat cu HIV. Acum se banuie faptul ca despre Charlie Sheen ar fi vorba, cel care a facut pana acum sex cu peste 5000 de femei, expunand o mare parte dintre acesta la riscul de a fi infectate.

Charlie-sheen-hiv

Charlie Sheen ar fi, conform zvonurilor, actorul de la Hollywood infestat cu virusul HIV. Conform ultimelor informatii, vedeta ar fi tinut acest lucru in secret ani de zile, timp in care a facut sex cu multe femei, expunandu-le la riscul de a fi, la randul lor, infestate.

Patru dintre acestea au dezvaluit ca actorul ar fi platit unele partenere de sex sa nu divulge marele secret, atunci cand zvonurile au ajuns la urechile lor.

In urma acestor dezvaluiri, Sheen a fost dat in judecata, iar in aceasta seara urmeaza sa ofere un interviu amplu pentru Today Show, cand va vorbi in premiera despre acest subiect.

Charlie Sheen a fost casatorit de trei ori: Donna Peele (1995 – 1996), Denise Richards (2002 – 2006) si Brooke Mueller (2008 – 2011), cu aceasta din urma avand doi gemeni, si a avut multe relatii pasagere.

Actor Charlie Sheen posing w. bride Donna Peele.

Charlie si Donna Peele

charlie-sheen-Denise Richards

Charlie si Denise Richards

charlie-sheen-Brooke Mueller

Charlie si Brooke Mueller

brooke-mueller-gemeni

Cu Brooke Mueller are doi gemeni

Despre el s-a spus ca a facut sex cu peste 5000 de femei, multe dintre acestea fiind staruri porno.

Scrie un comentariu