News Stiri externe

Charlie Sheen, filmat in timp ce facea sex cu un barbat! Afla detalii incendiare despre noul scandal!

Scris de Christian Stan

Charlie Sheen era odata cel mai bine platit actor de televiziune din lume, insa acum a ajuns un personaj de tabloid, implicat in grave scandaluri sexuale. Dupa ce a dezvaluit saptamana trecuta ca este HIV+ si ca are aceasta boala de patru ani de zile, acum ies la suprafata mai multe inregistrari in care Sheen face sex cu un alt barbat intr-o camera de hotel din Las Vegas.

charlie sheen gol

Lui Charlie Sheen… ii plac si barbatii. Actorul, renumit pentru petrecerile sale zgomotoase si pentru faptul ca mii de femei i-au trecut prin asternut, a avut se pare si expriente gay. Acesta a fost inregistrat de paparazzi in anul 2011 in timp ce se droga si facea sex cu un alt barbat intr-o camera de hotel din Las Vegas, Nevada.

Radar Online a vazut filmele cu pricina zilele trecute si confirma ca Sheen este actorul din imagini. Sheen apare in 3 inregistrari de catre 30 de secunde fiecare, realizate in camera lui de hotel. Acesta este vazut zambind, drogandu-se cu cocaina, iar apoi in timp ce ii face sex oral celuilalt barbat. In ultimul film se ajunge la o partida „salbatica” de sex.

Ceea ce nu se stie este ca aceasta inregistrare a fost centrul unui alt proces „J.Roe vs John Doe”, in care barbatul neidentificat din camera lui Sheen il acuza pe acesta ca i-a dat herpes in timpul actului sexual. Victima a sustinut atunci ca Sheen nu i-a declarat ca are vreo boala transmisibila sexual si ca acestia nu au luat niciun fel de masura de precautie. Reclamantul i-a intentat proces lui Sheen in care i-a cerut despagubiri in valoare de 20 de milioane de dolari. 

La vremea respectiva cazul a fost clasat inainte de a se ajunge la judecata, actorul fiind de acord sa-i plateasca fostului sau partener mai multe milioane de dolari ca daune morale pentru ca i-a dat herpes in timpul actului sexual.

Sheen a cerut atunci ca aceste inregistrari sa fie distruse, numai ca o copie mai exista si astazi si a fost prezentata saptamana trecuta celor de la Radar Online. Nu se stie daca acestia au cumparat sau nu inregistrarea, insa povestea este deja publica.

Sheen a recunoscut public saptamana trecuta faptul ca este HIV+ si se stie ca acesta a contactat boala in anul 2011. Barbatul in cauza pretinde ca el nu era bolnav in momentul in care au facut sex si ca nu este cel care i-a transmis virusul.

Scrie un comentariu