News Stiri externe

Channing Tatum se iubeste acum cu Jessie J! Arata exact ca fosta lui sotie!

Scris de Christian Stan

Channing Tatum si Jenna Dewan au anuntat ca divorteaza in urma cu sase luni, in urma unui mariaj care a durat 10 ani. Actorul, in varsta de 38 de ani, si-a gasit acum o noua iubita, care este sosia fostei neveste. Channing se iubeste cu Jessie J.

Channing si Jessie J

La sase luni de cand a anuntat ca divorteaza de Jenna Dewan, Channing Tatum a gasit deja o inlocuitoare. Actorul din Magic Mike, in varsta de 38 de ani, se intalneste de mai bine de trei luni cu sotia fostei sotii. Aceasta este nimeni alta decat cantareata britanica Jessie J (30 ani).

Tatum a fost vazut la cateva concerte ale lui Jessie J din Seattle si Salt Lake City, iar weekendul trecut au fost vazut jucand golf.

Channing si Jenna Dewan

Tatum si Jenna s-au despartit din cauza ca petreceau mai mult timp separat decat impreuna. El a mai spus ca “Channing a muncit nonstop, urmand in 2018 sa lanseze 4 filme. Si Jenna este deja in etapa de pre-productie a filmului Berlin I Love You. Este dificil pentru orice casnicie ca sotii sa stea atat de mult timp separat, mai ales atunci cand au un copil mic.”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu