Stiri externe Style Judgement

Chanel propune rochii haute-couture purtate cu pantofi sport!

Scris de Christian Stan

Creatiile haute couture pentru vara 2014 pot fi purtate in orice moment al zilei si nu e nevoie de pantofi cu toc pentru o tinuta eleganta. La fel de bine merge si o pereche de pantofi sport. Este viziunea designerului Karl Lagerfeld pentru casa de moda Chanel, care a prezentat la Paris noua colectie primavera-vara 2014.

chanel-prezentare

chanel34

chanel35

chanel36

chanel37

chanel40

chanel42

chanel43

chanel44

Karl Lagerfeld a pus in scena un adevarat spectacol pentru prezentarea de moda Chanel de ieri de la Paris. Orchestra live, scena mobila si peste 60 de creaţii vestimentare originale au incantat audienta. Designerul german a vrut sa schimbe ceva in stilul haute couture si i-a adus influente punk si rock.

chanel45

chanel47

chanel51

chanel48

„Am dat hainelor scumpe, lucrate de mană, un stil – nu neaparat sportiv sau de strada – ci un stil pe care sa-l adopte oricine in viata de zi cu zi. Aduce moda in realitate”, spune Karl Lagerfeld.

chanel52

karl

chanel23

Designerul a mizat pe feminitate si a creat rochii strânse pe talie, din materiale fine, brodate cu fir lucios. O colectie luminoasa, in culori calde, pe care a asortat-o cu pantofi sport. O miscare indrazneata prin care designerul a facut un pas mai departe in moda, pastrand totodata stilul clasic, specific casei Chanel. Pentru finalul prezentarii de la Paris, a pastrat rochia de mireasa: diafana, vaporoasa, sclipitoare si purtata tot cu pantofi sport.

Scrie un comentariu