Stiri Interne

Cezar Ouatu se retrage la manastire! Vrea sa se purifice printre calugari!

Scris de Alexandru Manea

Cezar Ouatu, artistul care ne-a reprezentat anul trecut tara la Eurovision, vrea sa se purifice spiritual si intentioneaza sa petrecea doua saptamani la manastire printre calugari. Si-a lasat barba si vrea sa ajunga si pe Muntele Athos, in Grecia. Iata insa ce mai vrea sa faca. Ceva cu totul inedit.

cezar-ouatu-manastire

Cezar Ouatu parcuge o perioada a vietii in care simte ca are nevoie de echilibru interior. Artistul care ne-a reprezentat anul trecut tara la Eurovision, vrea sa se purifice spiritual si intentioneaza sa petrecea doua saptamani la manastire printre calugari.

Astfel, si-a lasat barba si spune ca vrea sa ajunga si pe muntele Athos, in Grecia, unde sa le ofere calugarilor si cel mai nou album al sau, despre care sustine ca ar avea efect terapeutic.

„As vrea sa ma duc doua saptamani pe Muntele Athos pentru purificare spiritual. Sa stau acolo printre calugari, pustnic. Este prima oara. Ideea este ca vreau sa ajung sa ma purific spiritual, sa le dau cadou primul meu album pop opera calugarilor, album care are un efect terapeutic, meloterapie. Iei albumul il asculti si-ti lasa ceva, te ajuta sa-ti regasesti sensibilitatea, starea de iubire pe care toti o uitam ca o avem”, a marturisit Cezar Ouatu pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu