Stiri externe Style Judgement

Cerceii de 50 de lei pe care ii poarta Kate Middleton

Scris de Ana Kozma

Desi are acces la cele mai scumpe bijuterii din lume, Kate Middleton nu spune nu nici accesoriilor mass market, accesibile oricui. Iata de unde poti achizitiona cerceii de 50 de lei purtati de Ducesa de Cambridge!

Cerceii de 50 de lei pe care ii poarta Kate Middleton

Kate Middleton este un style icon, iar o multime de femei din intreaga lume se inspira din stilul ei vestimentar. Si cu toate ca poate avea acces la piese exclusiviste si bijuterii dintre cele mai scumpe, iata ca Ducesa de Cambridge poarta uneori haine si accesorii mass market, accesibile oricui.

Recent, cu ocazua uneii petreceri desfasurate la RHS Hampton Court Palace Garden, Kate Middleton a atras toate privirile cu o pereche de cercei simpatici si feminini, sub forma de floare, in nuante de roz si auriu.

A iesit scandal dupa ce un medic a sustinut ca Ducesa Kate Middleton si-a facut botox

Interesant este ca accesoriile nu au deloc un pret exorbitant. Ba din contra, sunt facuti pentru orice buzunar, intrucat costul lor nu depaseste suma de 50 de lei.

Bineinteles, cerceii s-au vandut imediat, insa norocosii i-arr mai putea gasi pe site-ul global.accesorize.com, unde pretul lor este de 9.90 dolari.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu