Evenimente Stiri Interne

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica jr. si Irina Rimes deschid seria recitalurilor

Scris de Ana Kozma

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, care sustin concerte cu casa inchisa si au cucerit topurile muzicale, deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur, cel mai mare concurs international de interpretare organizat in Romania. Primii artisti invitati care vor urca pe scena Festivalului sunt Stefan Banica jr. si Irina Rimes!

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica jr. si Irina Rimes deschid seria recitalurilor

Cea de-a XIX-a editie a Cerbului incepe in forta! In prima seara, pe 22 august, Stefan Banica jr. va ridica publicul in picioare, asa cum o face la fiecare concert al sau.

Artisti din zece tari vor concura pe scena Festivalului Cerbul de Aur

„Ma bucur ca se continua traditia Festivalului Cerbul de Aur. Ma leaga multe amintiri frumoase de Festivalul de la Brasov, fie ca am avut recitaluri sau am vazut si am ascultat artisti internationali la care nici nu visam, mai ales la inceputul anilor ’90”, declara celebrul artist.

„Anul acesta am raspuns cu mare placere invitatiei de a sustine un recital. O sa cant alaturi de Rock’n roll band si grupul vocal The 50’s si sper sa fie un concert de care sa se bucure toate generatiile prezente la spectacol, dar si telespectatorii. Asadar, s-o facem lata, inca o data!”, incheie Stefan.

A doua zi, pe 23 august, este randul Irinei Rimes sa urce pe scena din Piata Sfatului! Singurul artist roman care a lansat un proiect special – prima trilogie muzicala „Iubiri secrete”, Irina marturiseste ca a visat de mica sa cante la Cerbul de Aur.

„Sa cant in concurs. Dar uite ca viata a aranjat si mai frumos, sa vin in recital. Multumim pentru invitatie. Promitem sa facem un show de muzica original, inspirat si interesant”, spune tanara artista.

Acestea nu vor fi singurele recitaluri si momente muzicale speciale, organizatorii promit si atii artisti indragiti, romani si straini, pe scena Festivalului.

 

View this post on Instagram

 

🦌 Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare Sâmbătă, 6 iulie, organizatorii au închis sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediția 2019. 71 de artiși din 21 țări, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, România sau Germania, au intrat în cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la Brașov. Zilele următoare, juriul de selecție va avea dificila sarcină de a decide cei 12 finaliști care vor intra în concursul festivalului, urmând ca miercuri, 12 iulie, să aflăm numele artiștilor calificați. Ediţia 2019 a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro. Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. #povesteacontinua @televiziunearomana cerbuldeaur.ro

A post shared by Cerbul de Aur (@cerbuldeaur_goldenstag) on

Pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii au pus in vanzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 si Categoria 3 si abonamente, cu preturi pornind de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpara si de la casele de bilete Eventim din Cluj – in cadrul Iulius Mall si din Bucuresti – in cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achizitionate cu optiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau in format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

 

View this post on Instagram

 

The first half-century of Golden Stag International Festival has passed like a dream and TVR marked the anniversary moment with a truly memorable event in the year of Romania’s Centenary. Today is the half way of the registration time for the 2019 edition of the international contest, we start writing the story of the next 50 years. Registration on www.cerbuldeaur.ro GOOD LUCK! Prima jumătate de veac a Festivalului Internațional Cerbul de Aur a trecut ca o poveste, astăzi suntem la jumătatea perioadei de înscrieri pentru ediția 2019 și începem să scriem povestea următorilor 50 de ani…. Până pe 6 iulie, artiștii care cred in talentul lor sunt invitați să se inscrie in concurs pe http://cerbuldeaur.ro. SUCCES! #povesteacontinua #privestecerbul #tvr @televiziunearomana

A post shared by Cerbul de Aur (@cerbuldeaur_goldenstag) on

In acest an, Festivalul International Cerbul de Aur va avea loc in perioada 22 – 25 august, iar echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

Toate informatiile sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu