ADPM Health Stiri Interne

Centrele Silhouette ofera evaluare corporala gratuita pentru a preveni diabetul

Scris de Ana Kozma

Cu prilejul Zilei Mondiale de lupta impotriva diabetului (14 noiembrie), Centrele Silhouette din Bucuresti ofera gratuit evaluare corporala realizata de medici, examen ce poate depista si predispozitia pentru diabet.

Centrele Silhouette ofera evaluare corporala gratuita pentru a preveni diabetul

In perioada 4-14 noiembrie, medicii specialisti Silhouette vor consulta persoanele care doresc sa efectueze acest tip de examinare cu ajutorul analizatorului de compozitie corporala Tanita.

“Diabetul reprezinta principala cauza a orbirii, a bolilor de inima, insuficientei renale, amputare si moarte prematura. Din fericire, peste 50% din cazurile de diabet de tip 2 pot fi prevenite daca se monitorizeaza starea sanatatii frecvent si se iau masuri de corectare a regimului alimentar. Va asteptam in centrele Silhouette in perioada 4-14 noiembrie pentru a beneficia de o evaluare corporala gratuita realizata de medicii nostri. Odata depistata predispozitia pentru diabet sau existenta acestei boli, vom recomanda continuarea evaluarilor specifice la un medic diabetolog. Impreuna putem preveni diabetul si imbunatati starea ta de sanatate!”, declara Diana Bucur, Marketing Manager Silhouette.

Centrele Silhoette sunt recunoscute pentru tehnologiile de ultima generatie cu scop antiaging neinvaziv sau pentru remodelare a siluetei. Pentru a obtine rezultatele dorite, medicii specialisti Silhouette ofera consultatii gratuite in urma carora se decide planul de tratamente adecvat pentru fiecare persoana in parte.

Centrele Silhouette se afla in Bucuresti, in Piata Unirii (Bd. Regina Maria 1) si in Dorobanti (Calea Dorobantilor 200).

www.silhouette.ro

DERMAFRAC, noul tratament de mezoterapie, ce repara tenul, a fost lansat la Centrele Silhouette

Scrie un comentariu