ADPM Beauty ADPM Health

Centrele Silhouette au inceput lupta pentru silueta perfecta! NEW BODY. NEW YOU.

Scris de Ana Kozma

Conform statisticilor, printre rezolutiile multora dintre noi in noul an se afla, intr-o proportie covarsitoare, obtinerea unei siluete armonioase. Lupta cu kilogramele in plus si cu aspectul inestetic al celulitei incepe in primele luni ale anului, astfel incat rezultatele sa fie vizibile, in timp util, pana la sosirea verii.

Centrele Silhouette au inceput lupta pentru silueta perfecta! NEW BODY. NEW YOU.

Specialistii centrelor Silhouette din Bucuresti au ajutat mii de persoane, in ultimii ani, sa ajunga la silueta dorita prin tratamente corporale personalizate, iar in 2020, vor putea oferi acest lucru chiar mai usor si mai rapid.

“2020 este anul in care putem obtine silueta pe care o visam, anul in care putem spune ca am ajuns la cea mai buna varianta a noastra. Este nevoie de vointa si sa ascultam sfaturile specialistilor care stiu ce anume si cum este bine sa procedam. Fiecare persoana este diferita, fiecare are propria amprenta a metabolismului, propriul istoric, astfel ca succesul tine de un plan personalizat de actiuni. Am selectat, in acest sens, tratamente corporale care au oferit rezultate exceptionale in toate cazurile avute pana acum, si le-am inclus intr-un pachet la un pret special: NEW BODY, cu pret fix, de 1900 lei. In urma diagnosticului realizat de medicul specialist, se va putea construi planul personalizat de tratamente ce va putea include proceduri precum Slabit Total, Slim Logic, Ultratone Futura Ultra Pro, LPG Key Module II, Guinot TehniSpa, SoUp. Ne place sa credem ca aceasta este cea mai buna investitie pe care o putem face in noi insine. Sa ajungem sa ne bucuram zi de zi de ce vedem in oglinda si sa ne simtim bine in pielea noastra”, declara Diana Baicu, consultant business in industria de infrumusetare.

Ce actiune au tratamentele Silhouette incluse in pachetul NEW BODY

Slabit total

Impachetare cu alge cu scopul de a slabi peste 5 kg si de a scapa de excesul adipos repartizat uniform.

Slim Logic

Combinatie de geluri de tip Total pentru slabit.

Ultratone Futura Pro

Biostimulare, ultrasunete si microcurenti pentru o stimulare a fibrei musculare si a tesutului. Peste 50 de programe personalizate pentru scopul dorit: slabire si remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.

LPG Key Module II

Endermologie cu rol de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri si de reducere a aspectului de coaja de portocala. Tratamentul stimuleaza pielea sa produca singura colagen si elastina, redand frumusetea naturala.

Guinot TehniSpa

Curentul galvanic ajuta la penetrarea in profunzime, prin ionizare, a ingredientilor din serul de fermitate, si stimuleaza tonifierea musculaturii si a pielii.

SoUp

Radiofrecventa, ultrasunete si aplicarea unor tratamente (gel, serum si crema) pentru a activa metabolismul si a permite fluidizarea depozitelor de grasime si eliminarea lor.

Centrele Silhouette se afla in Bucuresti, in Piata Unirii (Bd. Regina Maria 1) si in Dorobanti (Calea Dorobantilor 200).

Adelina Pestritu isi curata tenul cu nisip vulcanic. Vezi ce tratamente face la Silhouette si pentru corp!

Scrie un comentariu