ADPM Cool News

ADPM Cool! Cele mai exclusiviste centre spa din lume!

Scris de Administrator

Izvoarele vindecatoare si ritualurile de purificare au atras oamenii catre centrele de relaxare inca din cele mai vechi timpuri. Pupularitatea in continua crestere a transformat industria spa-urilor intr-un adevarat fenomen si afaceri ce valoreaza milioane de euro…

Astazi, oamenii au o gama foarte larga de tratamente din care sa aleaga, iar cele mai luxoase spa-uri pun mare accent pe decoratiunile inspirate din mediul natural si pe experientele unice oferite clientilor ce le trec pragul.

ADPM va prezinta astazi 10 centre spa cu o abordare neconventionala a ideii de relaxare.

Historic Ferryboat Spa

Bota Bota este un feribot care prin anii 1950 obisnuia sa isi poarte pasagerii intre Sorel si Berthier din Quebec, dar a fost transformat intr-un centru spa din Vechiul Montreal acum cativa ani. Centrul dispune de un jacuzzi cu eucalipt, piscina exterioara, gradini luxuriante, aer curat si peisaje superbe.

Floating Garden Spa

Daca sunteti in cautarea unui centru spa eco-friendly care nu este relaxant datorita faptului ca se afla departe de civilizatie…atunci o insula este alegerea perfecta.

Aceasta gradina plutitoare a fost creata de arhitectii olandezi Studio Noach si Anne Holtrop. Insula de smarald dispune de facilitati precum bai curative, saune, si camere destinate tratamentelor de tot soiul.

Healing Salt Caves

Arata precum o lume de poveste desprinsa parca din filmele lui Tim Burton, dar centrul Galos din Chicago este un resort ce le ofera oaspetilor sai un microclimat autentic de mare.

Efectele curative sunt aceleasi cu ale Marii Negre. Sarea cristalizata este delicata, de culoare roz stralucitor si are miros floral. Aceste pesteri nu au aparut pe cale naturala, ci au fost construite datorita unei tehnologii speciale creata de oamenii de stiinta din Ucraina, in urma cu 20 de ani.

 

The Blue Lagoon

„Laguna Albastra” este o atractie extrem de populara (peste 400.000 de vizitatori anual), datorita apelor terapeutice (6 milioane de litri de apa marina geotermala) care le permit oaspetilor sa intre in comuniune cu natura. Spa-ul se afla in mediul pitoresc al Islandei, in Peninsula Reykjanes.

Aici, oamenii au posibilitatea de a se imbaia intre doua continente, avand in vedere ca placile tectonice Euro-Asiatice si Americane se intalnesc in zona „Lagunei Albastre”.

Underwater Tropical Spa

Insulele Maldive, localizate in inima Oceanului Indian, reprezinta o locatie idilica pentru cei ce isi doresc o experienta unica tropicala. Lime Spa din Huvafen Fushi a dus la extrem acest concept realizand primul spa subacvativ ce ofera tratamente naturiste.

Scrie un comentariu