News Stiri externe

Celine Dion, ultimul Craciun alaturi de sotul ei! Zilele lui Rene Angelil sunt numarate!

Scris de Christian Stan

Celine Dion este convinsa ca acestea vor fi ultimele Sarbatori pe care le va petrece alaturi de sotul ei, Rene Angelil. Vedeta este determinata sa profite la maxim de zilele pe care le mai are Rene Angelil, bolnav de cancer la gat in ultimul stadiu.

celine dion renee

Revista „Closer” tocmai a publicat un articol din care reise ca Celine Dion (47 ani) se pregateste de ultimele sarbatori pe care le va petrece alaturi de sotul ei, Rene Angelil (73 ani), bolnav de cancer la gat in ultimul stadiu.

„Acesta va fi ultimul Craciun pe care il vor mai petrece impreuna. Celine incearca sa profite la maxim de timpul care i-a mai ramas alaturi de Rene. Este este optimista prin natura ei si are incredere in Dmnezeu si in soarta”, declara un apropiat al familiei pentru revista Closer.

In urma cu cateva luni, Celine Dion si-a reluat seria concertelor de la Caesar’s Palace din Las Vegas, iar asta la insistentele sotului ei.

“Nu am vrut sa revin pe scena. Nu aveam nevoie de asta. Sa nu ma intelegeti insa gresit, iubesc sa cant si imi iubesc publicul, insa in aceasta perioada chiar aveam alte prioritati. Rene a fost insa cel care a insistat ca eu sa ma intorc pe scena. Cand o sa ma loveasca tragedia, o sa ma loveasca. Cel mai important job al meu este sa-l fac pe sotul meu sa inteleaga ca noi o sa fim bine. O sa am grija de copiii nostri. El o sa ne priveasca si o sa aiba grija de noi dintr-un alt loc”, a declarat artista.

Celine a dezvaluit totodata si ultima dorinta a sotului ei. “Mi-a spus ca isi doreste sa moara in bratele mele. I-am promis ca asa va fi, ca va muri in bratele mele”.

Celine isi va petrece sarbatorile alaturi de Rene in vila lor din Las Vegas,  iar dupa ultimul concert de la Caesar’s Palace (30 decembrie) cantareata va lua o pauza de cateva luni, timp in care se va dedica in intregime sotului ei.

 

Scrie un comentariu