Stiri externe

Drama lui Celine Dion! De ce se retrage din muzica?!

Scris de Christian Stan

Celine Dion, in varsta de 46 de ani, si-a socat fanii si colaboratorii anuntand intentia ei de a se retrage din activitatea muzicala. Motivul are de-a face cu sotul ei Renee Angelil, care duce acum o batalie necrutatoare cu cancerul.

celine-dion

Cu toate ca avea contract cu un Casino din Las Vegas pana in anul 2019 si avea programat un turneu prin Asia, care era deja sold out, Celine Dion a facut recent anuntul surpriza ca se retrage din activitatea muzicala. Nu este vorba insa de o retragere definitiva, intrucat pauza pe care Celine o ia de la muzica are de-a face cu problemele de sanatate ale sotului ei, Rene Angelil.

Rene, in varsta de 72 de ani, a suferit o operatie in luna decembrie a anului trecut de extirpare a unei tumori canceroase la gat.

„Vreau sa imi dedic toata energie pentru a-l ajuta pe sotul meu sa lupte cu boala. Din acest motiv am luat decizia de a ma retrage o vreme din activitatea muzicala. Este timpul sa fiu alaturi de Rene si de copiii nostri”, a precizat Celine Dion intr-un comunicat de presa.

Celebrul manager si sot a lui Celine Dion a fost pentru prima oara diagnosticat cu cancer la gat in anul 1999, atunci cand sotia sa s-a retras pentru o perioada din lumea muzicala pentru a-i putea fi trup si suflet alaturi.

La finele anului trecut, insa, medicii i-au descoperit o noua tumoare, pe care i-au indepartat-o, prin interventie chirurgicala, pe data de 23 decembrie.

De asemenea, Celine e mai marturisit ca sotul ei este foarte concentrat si pe viata frumoasa de familie pe care o au alaturi de copiii lor, gemenii Eddy si Nelson (4 ani), dar si micutul Rene-Charles (13 ani).

„Acasa petrecem cat de mult timp de calitate putem alaturi de familia noastra. Suntem foarte norocosi pentru ca am putut avea parte de cele mai bune ingrijiri si ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca ne ajuta sa trecem peste aceasta incercare grea”, a adaugat ea.

Scrie un comentariu