News

Celine Dion, mama de baietei gemeni: „Mi-as fi dorit o fetita”

Scris de Sorin Dutoiu

Celine Dion, proaspata mamica dupa ce a adus pe lume doi baietei gemeni, weekendul trecut, spune acum ca este putin dezamagita ca nu a nascut o fetita. Si-ar fi dorit sa ii daruiasca baiatului ei cel mare o surioara.

Celine Dion este mamica de gemeni dupa ce a adus pe lume, sambata trecuta, doi baietei. Cantareata declara insa ca si-ar fi dorit sa nasca o fetita pentru ca baiatul ei cel mare, Rene-Charles, sa aiba o surioara pe care si-o doreste foarte mult.

“Sincer va spun ca daca as fi putut alege, cu siguranta ca mi-ar fi placut sa am o fetita. Insa nu am fost chiar dezamagita in ziua in care am aflat ca voi avea doi baietei. Am fost foarte bucuroasa. Totul a decurs foarte bine iar acum gemenii sunt sanatosi. Asta conteaza cel mai mult. Va spun, as fi fost fericita chiar sa ii fi nascut prind urechi in acelasi timp”, declara solista.

Sotul artistei, managerul Rene Angelil intampina probleme in gasirea numelor celor doi gemeni. Pentru ca este canadian vorbitor de limba franceza, el nu a putut gasi nume care sa ii placa si care sa fie si usor de pronuntat.

“Am o lista cu 15.000 de nume si niciunul nu m-a dat pe spate. Avand in vedere ca Rene-Charles urmeaza cursurile unei scoli in limba engleza, mi-a sugerat sa gasesc nume englezesti. In acelasi timp, mama mea vrea nume frantuzesc”, a declarat el pentru publicatia Gala.

Scrie un comentariu