ADPM Coffee Break Style Judgement

Celine Dion insistă să fie fashion icon. Iată 10 dovezi!

Scris de Alexandru Manea

Celine Dion insistă să intre în categoria vedetelor fashion icon. De ceva timp artista are apariții atent studiate, în care poartă haine și accesorii de designer, foarte scumpe. Iată câteva exemple în acest sens!

Celine Dion insistă să fie fashion icon

Nimeni nu înțelege de ce Celine Dion se încăpățânează să devină o fashionistă.

Renumită pentru vocea superbă și pentru zecile de hituri lansate de-a lungul timpului, artista se agită, de aproape un an, să arate ce haine și accesorii scumpe poartă, să aibă apariții publice atent studiate.

Circulă pe internet multe fotografii realizate în același stil: cu artista ieșind din anumite locații, având mai tot timpul în jur fani și paparazzi care o fotografiază. În aceste instantanee solista apare purtând haine de designer, de multe ori modele extravagante, menite să atragă atenția și să o transforme, de ce nu, într-un personaj controversat din punct de vedere stilistic.

Se aude că toată această strategie ar pregăti lansarea unei colecții de modă semnată de artistă. Fapt ce îi face pe mulți să se întrebe de ce aceasta ar face așa ceva, în condițiile în care este recunoscută ca una din cele mai talentate și mai de succes artiste din lume, are o avere de sute de milioane de dolari, și, totuși, nu a fost mai niciodată considerată o cunoscătoare a domeniului modei.

Rochie Lanvin

Rochie Alexander McQueen, geantă Fendi

In Saint Laurent

Geantă Dior din piele de crocodil

În Antonio Berardi

Rochie Gucci

Ținută Gucci

În Ralph & Russo Haute Couture

Scrie un comentariu