Stiri externe

Celine Dion canta la Bucuresti anul viitor?

Scris de Alexandru Manea

Anul viitor Arena Nationala din Bucuresti va gazdui nu doar meciuri ale Campionatului European de Fotbal, dar, posibil, si un concert al artistei Celine Dion.

Celine Dion canta la Bucuresti anul viitor?

Celine Dion ar putea canta la Bucuresti anul viitor. Gabriela Firea a declarat ca reprezentantii artistei au luat legatura cu Primaria Capitalei pentru a incepe discutiile pentru organizarea unui concert, vara viitoare, pe Arena Nationala, in deschiderea Campionatului European de Fotbal.

Ramane de vazut daca evenimentul se va concretiza in aceasta locatie, tinand cont ca gazonul stadionului este mereu distrus dupa concertele tinute aici, asa cum s-a intamplat dupa Metallica, fiind necesara o investitie de peste 250.000 de euro pentru refacerea acestuia. 

„Pe Arena Nationala prioritate au competitiile sportive, sub nicio forma nu dorim sa le punem in pericol, dar sunt si solicitari care merita sa fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venita solicitarea la PMB – Directia Investitii, din partea impresarilor unei artiste internationale, pe care sunt convinsa ca vor sa o vada cat mai multi romani la Bucuresti, si anume Celine Dion. Perioada in care ar putea sa vina la Bucuresti este vara viitoare. Cu siguranta vom vorbi cu Federatia Romana de Fotbal, cu reprezentantii echipelor care inchiriaza de obicei Arena si ne vom pune de acord si sa stabilim, bineinteles, impreuna acest calendar. Dar din verificarile pe care le-am facut pana acum nu ar pune in pericol calendarul competitional”, a declarat Gabriela Firea.

De ce a imbatranit Celine Dion atat de mult in ultimii 3 ani

Scrie un comentariu