Stiri externe

Celine Dion, din nou in Beauty and the Beast. Iata ce va face!

celine
Scris de Administrator

Este o legenda vie si va deschide un nou capitol muzical. Celine Dion va produce muzica de pe coloana sonora a urmatoarei variante „Beauty and the Beast”. Dupa 25 de ani de cand a cantat pe coloana sonora a productiei Disney, celebra cantareata dezvaluie ca vocea sa va fi si in noua varianta a filmului.

„Sunt incantata sa anunt ca voi interpreta un nou cantec, ‘How Does a Moment Last Forever’ pentru noua productie Disney „Beauty and the Beast” (Frumoasa si Bestia). Sa fiu parte a acestui film original a fost o experienta magica in viata mea si sunt cu adevarat onorata sa fiu din nou parte a acestui film”, a scris Celine Dion pe Instagram.

celine

Celine Dion nu este singurul nume important care va semna un cantec din coloana sonora: John Legend si Ariana Grande vor interpreta o melodie in duet. Fanii acestei productii asteapta cu nerabdare premiera noii variante pe 17 martie, pana atunci multumindu-se cu inregistrari mai vechi ale lui Celine Dion in productia clasica Disney.

Céline Marie Claudette Dion, născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, Quebec, deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului, este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță. Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului. A urmat lansarea mai multor albume în limba franceză, iar în 1986 a semnat un contract cu Sony Records. În anii 90 a obținut succes la nivel mondial după lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu