News

S-a maritat in Australia, dar Celia face nunta cu specific romanesc! Iata care e singurul ei regret!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce s-a casatorit civil, in Australia, cu alesul ei, Ardeli, Celia se pregateste pentru nunta. Evenimentul va avea loc in luna august, iar petrecerea va avea specific romanesc. Un singur regret are artista.

celia-sot

Dupa o perioada incarcata de dezamagiri in dragoste si necazuri in familie, Celia se poate considera acum fericita. Artista s-a casatorit cu australianul Ardeli in tara lui natala. Ceremonia a avut loc in a trei azi de Pasti.

Solista pregateste acum petrecerea nuntii ce va avea loc in luna august. Evenimentul la care sunt invitate peste 300 de persoane va avea specific romanesc.

celia-sot

„Vreau o nunta simpla, dar cu mult bun gust. Important este faptul ca am descoperit barbatul care ma completeaza perfect si ca sunt extrem de fericita”, a declarat Celia pentru Cancan.ro.

Desi mai sunt doar doua luni pana la nunta, solista nu si-a achizitionat inca rochia de mireasa. Motivul: a fost prea afectata de moartea verisoarei sale pentru a se ocupa de fiecare aspect al nuntii.

„Moartea verisoarei mele m-a durut enorm si nu am avut starea sufleteasca necesara pentru a ma ocupa de nunta mea. Durerea este inca in sufletul meu, dar trebuie sa merg mai departe. Asa si-ar fi dorit si Iulia, ca eu sa am nunta la care am visat”, a declarat solista. Celia a trecut in ultimii ani prin mai multe necazuri in familie: si-a pierdut tatal si verisoara, persoane dragi pe care si-ar fi dorit sa le aiba aproape la nunta.

Din fericire, Celia se poate bucura acum de sustinerea sotului ei. Despre Ardeli are numai cuvinte frumoase de spus:

„Eu stiu si simt ca vom fi fericiti toata viata. Ca iubirea noastra nu va fi clatinata de nimic, caci avem pe Dumnezeu la temelia iubirii noastre. El te-a adus in viata mea, el stia ce e cel mai bine pentru mine si sufletul meu si te-a adus pe tine din celalalt capat al lumii. Esti tot ce voia inima mea si impreuna suntem unul. Iubirea adevarata nu se stinge niciodata! Iar unde e Dumnezeu e liniste si armonie. 🙂 Te iubesc, sotul meu iubit! Azi, nu sunt doar cea mai fericita femeie, sunt cea mai fericita nevasta :)”.

Scrie un comentariu