Stiri externe Style Radar

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Scris de Ana Kozma

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele!

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Editorii fashion, modelele, fashion bloggerii si stilistii de renume international reprezinta sursa perfecta de inspiratie atunci cand vrei sa-ti construiesti o tinuta chic cu care sa intorci capetele tuturor atunci cand iesi pe strada!

In timpul London Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile capitalei Marii Britanii.

Doi fotografi celebri, Tyler Joe si Phil Oh, au batut zilele acestea strazile Londrei si au surprins in imagini de colectie cele mai wow tinute street style de la London Fashion Week.

Asta deoarece sosirea invitatilor la show-urile de moda din cadrul London Fashion Week s-a transformat, de-a lungul timpului, intr-o defilare mai interesanta decat prezentarea in sine.

Direct de pe strazile Londrei, va invitam sa admirati astazi cele mai cool tinute surprinse de fotografii de street style Tyler Joe si Phil Oh, inaintea marilor prezentari de moda.

Haine cu print de spermatozoizi! “Penisul este un lucru minunat!”

Victoria Beckham si-a adus toata familia la prezentarea de la Londra

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu