Cinenews Stiri Interne Video

Cele mai urmărite seriale Netflix în România în 2020

Scris de Ana Kozma

Anul acesta, mai mult ca niciodată parcă, toți ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmări filme și seriale. Iată aici care au fost cele mai urmărite seriale Netflix în România în 2020.

Cele mai urmărite seriale Netflix în România în 2020

Sunteți curioși să aflați care au fost cele mai urmărite seriale Netflix în România în 2020? La Casa de Papel rămâne, fără doar și poate, cel mai urmărit serial. Nu doar în România, ci în foarte multe locuri din lume.

La Casa de Papel a stat timp de 42 de zile în top 10 la noi în țară, o performanță rar întâlnită. Mai trebuie menționat că celebrul serial a ajuns în top 10 al 92 de țări din lume.

Daă vine vorba despre serialele de fantezie, atunci Cursed: Sezonul 1 și Locke and Key: Sezonul 1 au fost preferatele românilor în 2020.

La categoria dramă, Rebecca, The Queen’s Gambit și Enola Holmes au ocupat locurile fruntașe.

Românilor le-a plăcut de asemenea, foarte mult, producția Miracle în Cell No. 7. Astfel că au urmărit-o într-un număr foarte mare.

Cât despre comedii, în lista celor mai umărite în 2020 se numără Holidate, Emily in Paris și The Wrong Missy.

Și producțiile romantice au fost pe placul românilor în 2020. Vorbim aici despre titluri precum Operation Christmas Drop, The Princess Switch: Switched Again, sau Kissing Booth 2.

Money Heist: The Phenomenon a fost cel mai urmărit documentar al anului. Urmează apoi Flavours of Romania: Sezonul 1 și The Social Dilemma.

La cpaitolul seriale de familie, The Crown și The Umbrella Academy au fost printre favorite în acest an pe Netflix.

A început noul sezon The Crown pe Netflix. Actrițele care le intepretează pe Margaret Thatcher și Prințesa Diana

Scrie un comentariu