ADPM Coffee Break

Cele mai urate tatuaje facute de vedete

Scris de Administrator

Celebritatile adora sa isi faca tatuaje si de obicei, fanii sunt in extaz la vederea lor. De multe ori, modelele lor devin trenduri si toata lumea se grabeste sa isi deseneze pe corp imagini asemanatoare. Exista insa si exceptii, iar atunci cand le vedem pentru prima data, speram, cu totii, ca pozele sunt trucate.

Atunci cand merg la salon pentru a-si face un (nou) tatuaj, starurile nu sunt intotdeauna inspirate. Fie ca au o zi proasta, fie ca artistul care le realizeaza nu este in forma, rezultatele sunt uneori dezastruoase. Iata care sunt considerate cele mai urate tatuaje facute de vedete.

Tatuajul Phoenix al lui Ben Affleck

Ben Affleck a sustinut ca imaginile cu uriasa pasare Phoenix, colorata, de pe spatele sau nu sunt reale, atunci cand au aparut pentru prima data. Din pacate, el a fost surprins de atunci in diferite ipostaze care ne-au dovedit ca tatuajul este cat se poate de real.

Tatuajul fluture al lui Harry Styles

Harry Styles are o multime de tatuaje, dar chiar si fanii hardcore ai One Direction, au sperat ca fluturele gigiant ar fi o gluma. Nu a fost, insa, pana la urma, oamenii s-au obisnuit cu el. Din fericire.

Penstagram.

A post shared by @ harrystyles on

Tatuajul leu al lui Ed Sheeran

In august 2015, Ed Sheeran a aratat intr-o poza pe Instagram, un leu mare si colorat, desenat pe pieptul sau. Fanii au crezut initial ca este vorba de o gluma, dar, in noiembrie 2015, a confirmat intr-un interviu ca este real.

Halfway and ouch

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Tatuajul in forma de ochi al Carei Delevingne

Cara Delevingne a apelat la artistul Bang Bang pentru a-i desena o pereche de ochi la ceafa. Desenul este foarte frumos, dar in acelasi timp, infiorator. Si, de asemenea, foarte real.

👁👁 @caradelevingne

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Tatuajul in forma de borcan de “Vegemite” al lui Miley Cyrus

“Vegemite” este un fel de unt australian, care are in compozitie extract de drojdie, ceapa, telina si condimente. Se pare ca artista ar fi facut acest gest ca o dovada de iubire pentru logodnicul sau australian, Liam Hemsworth. Pentru acest desen, ea a apelat la celebrul artist Dr. Woo.

@mileycyrus don't play when it comes to #vegemite 🍴 #halfneedle

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Ce tatuaje au vedetele si ce simbolizeaza

Tatuajul cu portretul lui Iisus al lui Justin Bieber

Bieber are o multime de tatuaje, dar fanii au ramas de-a dreptul socati atunci cand cantaretul si-a desenat portretul lui Iisus pe gamba stanga.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Scrie un comentariu