ADPM Coffee Break

Au fost casatoriti doar cateva luni! Cele mai scurte mariaje din showbiz-ul romanesc!

Scris de Alexandru Manea

Casatoriile par sa nu mai reziste, in general, ca altadata. In showbiz, sunt chiar mai vulnerabile. Unele vedete au fost casatorite, spre exemplu, doar cateva luni. Iata cele mai scurte mariaje.

cele-mai-scurte-mariaje-din-romania

Fie ca sunt incompatibile, fie ca nu mai rezista in fata presiunii mediatice, vedetele din showbiz par sa intampine probleme in a-si respecta juramintele din fata altarului.

Multi se despart dupa cativa ani de casnicie, intrand, nu de putine ori, intr-o lupta neplacuta pentru avere sau pentru custodia copiilor lor. In showbiz-ul romanesc au existat chiar mariaje care au durat doar cateva luni. Iata trei exemple:

maria-marinescu-ion-tiriac

1. Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au avut cea mai scurta casnicie din lumea mondena de la noi. S-au casatorit fulger si au divortat dupa doar doua luni. Au declarat ulterior ca se luasera mai mult „in joaca”.

„A fost o gluma. Amandoi stiam ca nu e nimic pe termen lung. Cred ca ne plictiseam amandoi”, a declarat designerul vestimentar care se afla in prezent in fata unui nou divort, de actualul ei sot, Frank Colin, aflat in inchisoare in Franta pentru trafic cu droguri.

nunta-bianca-si-victor-nunta

2. Bianca Dragusanu si Victor Slav au rezistat impreuna doar cinci luni si jumatate. Casnicia lor a fost mai degraba motiv de scandal decat de liniste.

bianca-dragusanu-sarut-victor-slav-adrian-cristea

Mariajul a fost zdruncinat de un avort, de probleme medicale ale roscatei, precum si de un episod de infidelitate a acesteia, Bianca petrecandu-si un weekend cu fostul iubit, Adrian Cristea, la Paris. Cei doi soti au divortat ieri, oficial, la notar.

teo-trandafir-constantin-iosef_11

teo-trandafir-iosef-prietenie

3. Teo Trandafir a fost, in 2013, casatorita pentru doar sase luni si jumatate. La cunoscut pe Iosef Constantin, un fost rugbist roman, stabilit in Franta, pe internet si, dupa cateva luni de relatie, s-au casatorit, la Buftea, pe 2 iunie, chiar de ziua de nastere a vedetei de televiziune. Din pacate, mariajul lor nu a tinut decat pana la sfarsitul anului cand au divortat.

Scrie un comentariu