ADPM Coffee Break Stiri externe

Cele mai scumpe inele de logodna ale vedetelor

Scris de Ana Kozma

Cand vorbim despre marile vedete internationale, stim ca problema banilor nu exista, iar celebritatile arunca in general sume fabuloase pe tot felul de lucruri. Iar atunci cand vine vorba despre inelul de logodna, el trebuie sa fie unul despre care sa vorbeasca toata lumea!

Cele mai scumpe inele de logodna ale vedetelor

Pe langa faima, succesul mai vine la pachet si cu o multime de bani. Iar cand doua celebritati de mare calibru se logodesc, bijuteria ce pecetluieste amorul trebuie sa fie una memorabila.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Va invitam astazi sa admirati cateva dintre cele mai scumpe inele de logodna ale vedetelor!

Jennifer Lopez

Inelul pe care l-a primit recent diva de la Alex Rodriguez are un diamant de 15 carate si a costat peste 1 milion de dolari. Conform unor publicatii internationale, valoarea lui s-ar apropia chiar de 5 milioane de dolari!

Printesa Eugenie

Ceva mai „modest” este inelul primit de Printesa Eugenie, cu un diamant de 3 carate si un pret estimat la aproximativ 50.000 de dolari. Jack Brokksbank a cerut-o de sotie in fata unui vulcan din Nicaragua.

Taraji P. Henson

Vedeta aproape ca a lesinat atunci cand a vazut inelul de logodna cu diamant rootund de 3.5 carate, bijuterie al carui pret se ridica undeva la 80.000 de dolari.

Meghan Markle

Trebuie mentionat ca Printul Harry insusi este cel care a gandit modelul inelului de logodna cu care a cerut-o de sotie pe Meghan Markle. Diamantul central are 3 carate si a fost adus din Botswana, unul dintre primele locuri in care au iesit la o intalnire. Iar celelalte doua diamante fac parte din colectia regretatei Printesa Diana. Costul bijuteriei? 350.000 de dolari!

Kate Middleton

Printul William a cerut-o de sotie in toamna lui 2010 si i-a oferit atunci un inel cu safir oval (12 carate) inconjurat de 14 diamante. Inelul i-a apartinut Printesei Diana. Se pare ca pretioasa bijuterie a fost cumparata de Printul Charles in anul 1971, contra sumei de 47.000 de dolari. Valoarea lui a crescut insa, in timp, ajungand acum la aproximativ 500.000 de dolari.

Melania Trump

Prima Doamna a Statelor Unite a primit inelul de logodna in 2004, chiar pe covorul rosu al Met Gala. Bijuteria are un superb diamant de 15 carate si a costat nu mai putin de 1.5 milioane de dolari.

Blake Lively

Nici actorul Ryan Reynolds nu s-a lasat mai prejos atunci cand a cerut-o de sotie pe frumoasa Blake Lively, oferindu-i atunci un inel de aur roz cu diamant de 12 carate, pentru care a scos din buzunar 2 milioane de dolari.

Kim Kardashian

Dupa ce a semnat un contract avantajos cu Adidas, Kanye West a hotarat sa sarbatoreasca achizitionand un nou inel „de logodna” pentru Kim Kardashian, bijuterie pe care este incrustat numele brand-ului mai sus mentionat. Pretul inelului a fost de 4.5 milioane de dolari, dar i-a fost furat vedetei in Paris, impreuna cu alte bijuterii.

Beyonce

Beyonce a primit un inel de logodna cu diamant de 18 carate, iar pretul lui este unul exorbitant: 5 milioane de dolari!

Mariah Carey

Jared Packer este „cel mai tare din parcare” si i-a oferit artistei un inel cu diamant de 35 de carate, pentru care a scos din buzunar 10 milioane de dolari. Nu e de mirare faptul ca Mariah a continuat sa poarte bijuteria chiar si dupa ruperea logodnei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

3.9.19✨♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu