Stiri externe

Cele mai proaste filme ale anului! Iata nominalizarile la Zmeura de Aur!

Scris de Administrator

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, s-au decernat Globurile de Aur pentru performante uimitoare in industria cinematografica, acum urmeaza Zmeura de Aur, acordata celor mai proaste filme din ultimul an! Iata nominalizarile!

zmeura-de-aur

La inceputul acestei saptamani, la Hollywood s-au decernat Globurile de Aur pentru performante uimitoare in industria cinematografica. La polul opus sta insa Zmeura de Aur, trofeu acordat celor mai proaste filme din ultimul an.

zmeura-de-aur1

Transformers: Age of Extinction” este filmul cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, 7 la numar. Pelicula este nominalizata, printre altele, la categoriile: cel mai prost film, cea mai proasta continuare a unui film, cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor.

zmeura-de-aur2

Kelsey Grammer este si el nominalizat, la categoria cel mai prost actor intr-un rol secundar, pentru prestatia sa din acelasi film.

zmeura-de-aur3

La categoria cel mai prost film, mai sunt nominalizate si „Saving Christmas”, „Left Behind”, „The Legend of Hercules” si „Teenage Mutant Ninja Turtles”.

zmeura-de-aur4

Saving Christmas” si „Legend of Hercules” au reusit sa obtina cate 6 nominalizari fiecare.

Castigatorii celei de-a 35-a editie a galei Zmeura de Aur vor fi alesi prin voturi online si vor fi anuntati la Montalban Theatre din Hollywood, pe data de 21 februarie, cu o seara inainte de Oscaruri.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu