Stiri Interne

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Scris de Ana Kozma

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati „fatalai”, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu!

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Dana Budeanu este o aparitie, iar acest lucru nu cred ca il poate contesta cineva. Asta nu se datoreaza doar imaginii sale sexy, ci mai ales stilului ei intotdeauna liber, asumat de a vorbi. Postarile ei din social media, fie ca vorbim despre YouTube, Instagram sau Facebook, starnesc adesea controverse.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove) pe

Totul a inceput undeva in toamna anului trecut, cand o postare a Danei Budeanu a dus la decizia Pro Tv de a inceta colaborarea cu aceasta. Controversata postare facea referire la Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata, care coordoneaza lucrarile pentru primul spital de Oncologie din Romania, ridicat din donatii. Aceasta postare a fost distribuita in mediul online chiar si de Gabriela Firea, Primarul Capitalei, ceea ce nu a facut decat sa puna si mai multe paie pe focul ce alimenta acest scandal.

Tot scandalos a fost si atunci cand Dana Budeanu a vorbit despre Rares Bogdan, spunand ca grija exagerata pe care acesta o acorda imaginii sale il… demasculinizeaza.

„In momentul in care esti atat de preocupat de acest palier al vietii tale, cu siguranta esti mai putin preocupat de restu, pentru ca un barbat care sta de dimineata pana seara si se trage in poze cu hainele sau se uita in oglinda sau isi face combinatii pe culori de la ciorapel pana la batistuta, nu e barbat”, spunea Dana Budeanu.

La fel de controversat a fost si modul sau de adresare catre barbati, cu sintagma… fatalailor!

„As vrea sa punctez o listuta de probleme demne doar de… fetite, cu care va confruntati voi barbateii. Si o sa incepem cu cei care merg la mani-pedi si la pensat. Ce barbat e ala care se penseaza, ce mai vreti de la noi, dupa ce va pensati? Ce barbat e ala care fumeaza slimuri, care suge gadgetul ala, tigara aia electronica? Barbatii care fumeaza sunt aia din reclama Marlboro veche, voi ati vazut vreodata vreun fatalau prin filme? Bai, fatalailor, barbatii sunt asumati!”, a fost mesajul transmis de ea.

Recent, intr-un episod postat pe contul ei de YouTube, Dana Budeanu a vorbit despre femeile rubensiene. Aceasta spune ca femeile plinute, dar asumate, sunt mai frumoase decat „toate schiloadele la un loc”. In schimb, le-a pus la perete pe femeile rubensiene care se plang in public de formele lor si nu isi asuma corpul.

De asemenea, in luna octombrie a anului trecut, Dana Budeanu a avut o postare extrem de controversata cu referire la tragedia de la Colectiv.

Nici discursul ei cu privire la femeile insarcinate si mame nu a ramas fara ecouri in mediul online.

‘Toate femeile insarcinate sunt frumoase. Nu! Cum adica?! Si porcii aia de 120 de kilograme sunt frumosi? Balenele alea ucigase de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteti ipocrite? Toate alea care li se face nasul atat radiaza? Radiaza porcul? Nu inteleg efectiv’, a spus Dana Budeanu.

Cate like-uri a avut pe Instagram Dana Budeanu in 2019

 

Vezi această postare pe Instagram

 

McQueen forever🖤

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

VERDICT VA RUP PE GENUNCHI, HIPSTERILOR! link in bio

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I don t believe in magic..I am magic

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove) pe

Scrie un comentariu