ADPM Coffee Break Video

Top 10 cele mai frumoase momente muzicale din serialul fenomen „Salvati de clopotel”!

Scris de Administrator

ADPM va invita astazi sa rememorati perioada in care urmareati cu sufletul la gura unul dintre cele mai iubite seriale ale tuturor timpurilor, „Salvati de clopotel”, prezentandu-va cateva momente muzicale de care fara indoiala va veti aduce aminte cu drag.

saved-by-the-bell

Serialul „Salvati de clopotel” a devenit celebru gratie personajelor sale extrem de indragite si a frumoaselor povesti ce au la baza unul dintre cele mai pure sentimente: prietenia! Pe langa intamplarile haioase, momentele emotionante si inocentele povesti de dragoste, alte scene care au facut deliciul publicului sunt cele muzicale.

„The Sprain”

Este celebru episodul din „Salvati de clopotel” in care restaurantul preferat al indragitelor personaje, „The Max”, gazduieste un concurs de dans. Lisa Turtle ar fi trebuit sa participe alaturi de un tip cool, dar atunci cand aceasta isi luxeaza glezna, partenerul ei renunta. Screech accepta sa danseze cu ea, iar cei doi castiga concursul dand tototdata nastere unui fenomen in dans, denumit „The Sprain”.

„I’m So Excited” – inainte de „criza” lui Jessie

Kelly, Lisa si Jessie hotarasc sa dea nastere unui proiect muzical denumit Hot Sundae, imediat dupa ce Zack le spune ca tatal lui cunoaste un producator in cautarea unei trupe de fete. Cele trei interpreteaza impreuna un cover dupa piesa „I’m So Excited” a celor de la Pointer Sister.

Videoclipul Hot Sundae

Trupa Hot Sundae trebuie sa realizeze un videoclip pe care sa-l trimita mai apoi producatorului, iar rezultatul este un clip ce promoveaza fitness-ul.

„I’m So Excited” – criza lui Jessie

Zack descopera dependeta de pastile pe baza de cafeina a lui Jessie, iar aceasta din urma incearca sa-l convinga ca are nevoie de ele pentru a putea face fata atat scolii, cat si proiectului Hot Sundae.

Barbara Anne

Parintii lui Screech, de-a dreptul obsedati de Elvis, pleaca intr-o excursie la Graceland, iar Slater si Zack isi petrec seara acasa la Screech. Se distreaza de minune dansand si facand playback pe piesele Beach Boys.

School Song

Personajele isi doresc sa-si lase cumva amprenta asupra liceului lor, Bayside High, si organizeaza un concurs pentru a alege noua melodie a scolii. Rezultatul? O balada de toata frumusetea!

Friends Forever by Zack Attack

Acest epsiod prezinta un vis in care Zack prezinta parcursul gastii de la o trupa de garaj pana la veritabile staruri rock. Succesul i se urca la cap lui Zack, iar acest lucru nu face decat sa duca la destramarea prieteniei dintre indragitele personaje. Apoi, se reunesc pentru a interpreta melodia „Friends Forever”.

Did We Ever Have a Chance?

Un alt hit ce face parte din episodul „Zack Attack”.

How Am I Supposed To Live Without You

Kelly si Zack se despart pe acordurile piesei „How Am I Supposed To Live Without You” a lui Michael Bolton, creand astfel un moment extrem de emotionant.

Majoretele

Kelly, Lisa si Jessie, cele mai cool majorete de la Bayside High!

Scrie un comentariu