ADPM Cool

Cele mai delicioase prajituri horror! Ai curaj sa le mananci?

Scris de Iancu Iulia

O felie de tort este mereu bineveninta, nu? Ca e cu ciocolata, cu frisca, cireste sau migdale, nu ai cum sa refuzi. Dar ce faci cand acel tort are cea mai infricosatoare glazura si pare desprinsa dintr-un film de groaza, precum un craniu, un maxilar insangerat sau un monstru?

Andrew Fuller este un artist si cofetar din Des Moines, Iowa. Este un adevarat fan al filmelor horror si considera ca in fiecare zi sarbatorim Halloween-ul. El realizeaza cele mai ciudate si dezgustatoare torturi pe care, cu greu, iti vine sa le gusti. De curand, Andrew a creat o placinta inspirata din povestea de viata a criminalului in serie, Ed Gein.

“ Sunt destul de nou in domeniul cofetariei, insa cei care ma cunosc, stiu ca imi place sa ii bag pe oameni in sperieti.” – a declarat Fuller pentru revista Mashable

Andrew Fuller spune despre jobul sau ca este unul destul de greu care necesita multa precizie si respetarea intocmai a regulilor. Fapt care nu este chiar pe placul sau.

“De cele mai multe ori, oamenii presupun ca noi taiem niste forme si gata le introducem la cuptor. Lucrurile nu stau deloc asa, sunt atatea aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. Trebuie sa fii cat mai precis si sa analizezi fiecare miscare, cum stabilesti marimile diferitelor elemente si cum structurezi lucrurile ca sa capete forma dorita.”

Fuller prefera sa realizeze torturi pentru ca are posibilitatea sa schiteze un prototip pentru fiecare tort, astfel ca munca sa devine mult mai usoara.

Fuller se descrie mai intai ca fiind un artist si doar apoi un cofetar. El considera ca ai nevoie de stiinta pura pentru a coace torturi.

“Masuratorile trebuie sa fie exacte, totul este atat de precisdes. Nu respect in totalitate regulile, iar momentele “la limita” sunt preferatele mele.”

Andrew Fuller recunoaste ca sufera destul de tare penru ca nu este foarte inspirat cand vine vorba de a alege ce gust sa aiba torturile sau in ce combinatii sa le realizeze. Asa ca a facut echipa cu Michelle Honeman, un cofetar profesionist,  iar cei doi isi folosesc creativitatea pentru a pregati expozitia “Sugar Freakshow”, unde vor pune accentul pe cele mai macabre si terifiante torturi. Ce spuneti? Aveti curaj sa mancati asa ceva?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu