ADPM Cool Stiri externe

Cele mai cool machiaje de Halloween!

Scris de Administrator

Maine este Halloween-ul, iar daca participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie!

machiaje-de-halloween1

Ne pregatim de Halloween! Daca weekend-ul acesta planuiesti sa mergi la vreun party si iti doresti sa atragi atentia tuturor cu un machiaj cat se poate de cool, aceasta este sursa ideala de inspiratie!

machiaje-de-halloween2

O mamica a doi copii a invatat sa realizeze machiaje de Halloween exersand chiar pe micutii ei. Nikki Shelley are 34 de ani si deja si-a construit o cariera cu ajutorul acestor machiaje infricosatoare pe care le realizeaza.

machiaje-de-halloween3

Are o multime de cereri, iar cand se apropie Halloween-ul, abia daca reuseste sa faca fata multimii de clienti care isi doresc un make up extrem de cool.

machiaje-de-halloween4

Nikki exerseaza majoritatea machiajelor pe ea insasi ori pe copiii ei. Cu ajutorul face painting-ului, te poate face sa arati de parca ai fata sfasiata, sa te transformi intr-un schelet sau orice alt personaj infricosator.

machiaje-de-halloween5

“Am facut ceea ce fac majoritatea mamicilor si am cumparat niste vopsele speciale pentru a-i machia pe copiii mei de Halloween. Celor mici le-a placut la nebunie si am primit o multime de complimente de la cei care i-au vazut. Apoi, sora mea m-a intrebat daca pot sa ii pictez pe copii la ziua nepotului meu si am acceptat. De acolo a inceput toata nebunia”, povesteste Nikki Shelley.

machiaje-de-halloween6

Se pare ca munca nu este insa deloc una usoara, iar realizarea unui astfel de machiaj poate dura pana la 4 ore, depinzand de complexitatea acestuia.

machiaje-de-halloween7 machiaje-de-halloween8 machiaje-de-halloween9 machiaje-de-halloween10 machiaje-de-halloween11

Scrie un comentariu