ADPM Coffee Break

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

Scris de Administrator

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!

tatuaje-vedete1

Cara Delevingne

Supermodelul are 14 tatuaje, printre care se numara un leu pe degetul aratator de la mana dreapta, un diamant si o constelatie in urechea stanga si doua litere „D” incrucisate pe soldul drept, tatuaj ce semnifica prietenia dintre ea si Jourdan Dunn.

tatuaje-vedete2

Gisele Bundchen

Gisele si-a tatuat, pe incheietura mainii stangi, o stea pentru bunica ei. In plus, supermodelul mai are o luna si cateva stelute desenate pe glezna.

tatuaje-vedete3

Lana Del Rey

Artista are mai multe sintagme tatuate pe trup. Cuvintele „trust no one” si „paradise” ii stau desenate pe maini, iar sintagma „die young” ii este scrisa pe degetul inelar.

tatuaje-vedete4

Lady Gaga

Mama Monstru are 15 tatuaje, inclusiv cuvantul „dad” (tata) scris intr-o inimioara si un inger pe spate, un unicorn ce duce un banner pe care scrie „Born This Way” pe coapsa dreapta, dar si o trompeta desenata recent pe trupul ei de insusi Tony Bennett.

tatuaje-vedete5

Angelina Jolie

Actrita are pe putin 17 tatuaje, de la coordonatele locurilor din lume in care s-au nascut copiii ei, scrise pe bratul drept, pana la un tigru imens pe spate.

tatuaje-vedete6

Chanel Iman

Pe ceafa, Chanel Iman are desenat un umeras sub care sta scris, cu litere de tipar, numele ei.

tatuaje-vedete7

Rihanna

RiRi are mai bine de 22 de tatuaje pe intreg corpul: o ploaie de stele pe partea din spate a gatului, ce coboara pana pe spate, zeita Isis desenata sub sani, sintagma „Never a failure, always a lesson” (Niciodata un esec, intotdeauna o lectie) pe umarul drept, dar si un tatuaj de inspiratie henna ce-i acopera mana stanga.

tatuaje-vedete8

Lily Collins

La baza gatului, Lily Collins are tatuate cuvintele „Love Always and Forever”, un trandafir si cuvintele „the nature of this flower is to bloom” (natura acestei flori este sa infloreasca) pe piciorul drept, iar pe incheietura mainii, coroana britanica si aripi de inger.

Scrie un comentariu