ADPM Cool

De la “Friends” la “Gossip Girl”! Iata cele mai chic apartamente ale personajelor din serialele tale preferate!

Scris de Administrator

Serialele provoaca dependenta, iar in timp ce urmaresti cu nesat un astfel de show tv, te atasezi nu doar de personaje, ci si de casele lor, locurile care gazduiesc majoritatea momentelor importante. Iata in continuare cele mai cunoscute apartamente ale personajelor din seriale!

apartamente-tv1

I Love Lucy: Lucy si Ricky Ricardo

Iconicul cuplu a creat o ambianta primitoare in apartamentul chic din New York decorat in stilul tipic al anilor 1950.

apartamente-tv2

The Mary Tyler Moore Show: Mary Richards

Mary, o fata muncitoare, avea o locuinta ce se potrivea de minune cu stilul ei de viata modern. Este vorba despre o garsoniera aflata la etajul trei al unei case in stil Victorian din Mineappolis, cu parchet din lemn masiv, covoare pufoase si o fereastra imensa. Din decor nu lipsesc nici mobilierul cool pentru anii ‘70, ghivecele cu plante si litera “M” asezata strategic pe perete.

apartamente-tv3

Frasier: Frasier Crane

Locuinta din Seattle a lui Frasier Crane nu exprima neaparat stilul unui burlac. Decorul eclectic reflecteaza stilul sau de viata cosmopolit.

apartamente-tv4

Friends: Monica Geller

De departe unul dintre cele mai faimoase platouri de filmare din istoria televiziunii, apartamentul Monicai din “Friends” a gazduit unele dintre cele mai amuzante momente din indragitul serial. Initial aflat in proprietatea bunicii Monicai si a lui Ross, apartamentul dispune de doua dormitoare, un living spatios si un perete din geamuri care duce catre balcon.

apartamente-tv5

Sex and the City: Carrie Bradshaw

Faimosul apartament al lui Carrie reflecta in totalitate stilul ei, constand intr-un mix de vechi si nou, usor dezordonat.

apartamente-tv6

Sex and the City: Samantha Jones

Apartamentul elegant detinut de Samantha ii reflecta perfect personalitatea puternica si sexy atat prin patul imens imbracat in rosu, cat si prin bucataria ultra-moderna nefolosita vreodata.

apartamente-tv7

 

Will and Grace: Will Truman

Avocatul newyorkez stia perfect cum sa transpuna gusturile tipic masculine intr-un decor rafinat.

apartamente-tv8

What I Like About You: Valerie si Holly Tyler

Holly si sora ei mai mare, Valerie, locuiau impreuna intr-un apartament funky din New York. Peretii cu vedere la caramizi si geamul imens ce da spre balcon, plus mobilierul colorat, reprezinta farmecul acestei locuinte.

apartamente-tv9

Gossip Girl: Blair Waldorf

Penthouse-ul de lux al lui Blair Waldorf este locuinta ideala pentru o tanara de calibrul ei. Apartamentul pe doua nivele, cu scara interioara, coloane din marmura si vedere la Central Park reprezinta fara indoiala casa de vis!

apartamente-tv10

Gossip Girl: Serena van der Woodsen

Apartamentul modern de pe Fifth Avenue al familiei van der Woodsen contrasteaza perfect cu gusturile mai degraba clasice ale lui Blair.

Scrie un comentariu