Style Radar

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poți comanda

Scris de Ana Kozma

Vrei să ai o experiență plăcută de shopping online? E important să știi care sunt cele mai bune platforme de unde poți comanda haine, accesorii și încălțăminte. Asta ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poți comanda

Shopping-ul online a căpătat în 2020 mai multă putere și amploare ca niciodată. În special în perioada izolării, oamenii au descoperit avantajele sale. Au acces la orice fel de produse pe care le pot comanda din intimitatea casei lor. De pe laptop, tabletă sau chiar telefonul mobil. Este însă foarte important să știi de unde anume e mai bine să comanzi. Iar dacă vine vorba despre haine, specialiștii de la Harper’s Bazaar au întocmit un top al celor mai bune magazine online de fashion!

Net-A-Porter (net-a-porter.com)

Brandul de comerț electronic se adresează brandurilor de lux și iubitorilor de modă. De asemenea, a lansat recent o inițiativă de sustenabilitate, Net Sustain, prin care evidențiază produsele eco.

Matches Fashion (matchesfashion.com)

Acest site de comerț electronic din U.K. a început ca un boutique londonez și s-a transformat într-un loc de cumpărături la scară globală. Dispune atât de brand-uri celebre la nivel mondial, cât și de brand-uri britanice mai puțin cunoscute.

ShopBAZAAR (harpersbazaar.com)

Lansată în 2012, ShopBAZAAR este o platformă ce pune la dispoziția utilizatorilor piese recomandate de editorii revistei de high fashion.

Moda Operandi (modaoperandi.com)

Moda Operandi a debutat ca site de precomenzi. Oferea utilizatorilor șansa de a cumpăra piese din colecțiile favorite imediat după ce acestea erau prezentate pe catwalk. Această posibilitate există încă, dar site-ul s-a dezvoltat mult în ultima vreme. Merită să fie vizitat.

My Theresa (mytheresa.com)

Această platformă cu sediul în Munchen le are pe toate – Balenciaga, Versace, Prada, dar și o serie de designeri noi. Oferă produse pentru bărbați, femei și copii.

The Last Line (thisisthelast.com)

Este Țara Minunilor în materie de bijuterii și oferă o paletă largă de produse care îți iau ochii.

The Real Real (fave.co)

Găsiți aici piese superbe din colecțiile mai vechi ale marilor case de modă.

Efectele pandemiei: Ela Craciun si-a scos hainele si accesoriile la vanzare pe internet

Lisa Says Gah (lisasaysgah.com)

Lisa Bühler a lansat Lisa Says Gah ca o antiteză a modei rapide. Comercializează doar piese realizate de artizani și designeri independenți.

Farfetch (farfetch.com)

Compus din mai multe brand-uri, Farfetch a fost fondat de José Neves. Este un jucător important în spațiul e-commerce. Sprijină buticuri și mărci locale, cărora le permite să fie livrate la nivel global.

Sezane (sezane.com)

A preluat elementele de bază ale stilului parizian clasic și creează piese bine realizate, frumos executate, la prețuri accesibile.

The Helm (thehelm.co)

Este mai mult decât un site de e-commerce. E o platformă ce investește în antreprenori de sex feminin.

Rebag (rebag.com)

Un site pe care poți descoperi adevărate comori. Este vorba despre genți de lux second hand, autentice și foarte bine întreținute.

Bandier (bandier.com)

Un adevărat paradis pentru cei ce caută haine sport, precum și accesorii ori sneakersi.

Scrie un comentariu